Forside Soveværelset Bedste topmadras – vi tester topmadrasser!

Bedste topmadras – vi tester topmadrasser!

2809
3
bedste topmadras
vi har testet den bedste topmadras

Hvordan kan du, med så mange online madrasfirmaer, vide, hvilket produkt der bedst passer til dine sovebehov? Har du brug for memory foam? Eller noget mere traditionelt?

Det kan være utroligt svært at finde ud af, men der er heldigvis hjælp at hente. Før du dog læser videre, så skal vi henvise til nogle helt vanvittige tilbud, der lige nu er på topmadresser hos en online dansk forhandler. Ønsker du derfor at købe en topmadras af høj kvalitet men til lav pris, så er det nu du skal slå til!

➡️Gå direkte til tilbuddet hos Sengefabriksudsalg ved at klikke her!

topmadras

Derfor skal du vælge den rigtige topmadras

En forkert topmadras kan ødelægge søvnoplevelsen i enhver seng. Vælger du derimod den rette topmadras, øger du både komfort og kvaliteten af din søvn. Den rette topmadras kan ligeledes redde et forkert valg af springmadras, hvorfor den i sandhed kan gøre underværker for din søvn.

Topmadrassen er også med til at forlænge levetiden af den eller de underliggende madrasser, der er i sengen. Derfor er det også vitalt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan du finder den bedste topmadras. Værdien af en god topmadras, er uvurderlighed, hvorfor det er et køb, du ikke skal tøve med at foretage.

Latex Prestige – Topmadras 90×200

At vælge den rette topmadras, gør en stor forskel for din søvn. At vælge en Latex Prestige er garanteret noget, du ikke vil fortryde. Her får du en topmadras, der giver en god komfort, hvorfor det er en madras, der hjælper dig med at falde i søvn. Endvidere er den også garant for en god, rolig og komfortabel nattesøvn.

Derfor kan du trygt lægge dig til rette på din nye topmadras, lukke øjnene, og nyde den forbedrede søvn. Du vil vågne både frisk og veludhvilet efter en nat på denne madras. Derfor vil den også hurtigt vise sig at blive en afgørende del af den gode søvnoplevelse.

En topmadras i suveræn kvalitet

Som navnet også indikerer, at der tale om en topmadras i suveræn kvalitet. Den er forsynet med en kerne af latex, der giver optimal støtte på tværs af alle vægtklasser, kropsbygninger og sovestillinger. Derfor skal du ikke bekymre dig for, hvorvidt det er en god madras for dig. Latex Prestige er altid et sikkert valg.

Kernen har en tykkelse på hele seks cm., hvilket gør, at denne madras er en smule tykkere end en almindelig topmadras med latexkerne. Det er dog kun en fordel, da det gør, at du får bedre støtte, stor elasticitet og optimal åndbarhed. Kort sagt, så er det en topmadras, der har alt, hvad du behøver for en god nattesøvn.

Detaljer:

 • Højde: 8 cm.
 • Kerne: Latex
 • Kernehøjde: 6 cm.
 • Garanti: 5 års garanti
 • Størrelse: 90 x 200 cm.
 • Vægt: 1 kg.

Visco AIR – Topmadras 140×200

Får du smerter i ryg, nakke, skuldre eller lænd, når du sover? I så fald bør du skifte din topmadras ud med en Visco AIR. Det er en topmadras af høj kvalitet, der har en kerne med en tykkelse på hele 6 cm. Kernen er lavet af viskoelastisk skum. Det er et trykaflastende skum, der former sig efter din krop ved hjælp af kropsvarme.

Du skal huske at vælge den rigtige topmadras, når du køber en boxmadras. Det kan du læse mere om hos Boxmadras-140×200.dk.

Det er en fordel, da det garanterer, at du får en ergonomisk korrekt støtte og en høj komfort, når du sover. Der er faktisk mange danskere, der døjer med smerter, når de vågner. Det er smerter, der opleves, når de vågner i løbet af natten eller om morgenen. I de fleste tilfælde er det noget, der skyldes en urolig nattesøvn.

Kan lindre og afhjælpe smerter

I de fleste tilfælde skyldes disse smerter, at man sover uroligt. Hvis man sover uroligt, er det ofte et tegn på, at ens topmadras ikke har ydet den rette støtte. Visco AIR kan dog være til stor hjælp her. Den kan gå ind og lindre samt afhjælpe disse smerter. Det vil selvfølgelig hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn.

Hvis du har denne topmadras på din seng, kan du gå i seng hver aften med en viden om, at du næste morgen vil være både frisk og veludhvilet. De fleste ved, at memoryskum kan blive varmt, men det er afhjulpet på denne madras med et ventilerende betræk, der er i stand til at lede fugt og varme væk fra din topmadras.

Detaljer:

 • Højde: 9 cm.
 • Kernehøjde: 6 cm.
 • Betræk: AIR-betræk
 • Densitet: 5 kg/m3
 • Garanti: 5 år

Norland Luksus Latex – Topmadras 120×200

Norland er en af landets førende producenter af madrasser. Deres madrasser udmærker sig på flere måder. I dette tilfælde er der tale om en luksuriøs topmadras med en kerne af latex. Den har en totalhøjde på 10 cm., hvorfor du er garanteret en optimal komfort og støtte, når du sover på en Norland Luksus Latex.

Det er dog ikke blot den støttende kerne, der gør dette til en god topmadras. Betrækket er også et aspekt, der er værd at fremhæve. Det er nemlig et naturligt og organisk betræk, der er vævet af bambus. Det betyder også, at det er antibakterielt, hvorfor det mindsker mængden af bakterier, der befinder sig i din seng.

Har en god ventilation

Der er mange danskere, der kæmper med, at de får det for varmt, når de sover. Hvis det også er noget, der er et problem for dig, er det en god idé at investere i en topmadras, der kan afhjælpe dette. Det kan Luksus Latex fra Norland bl.a. Det er nemlig en ventilerende topmadras, der yder dig en formidabel komfort.

Endvidere er det også værd at fremhæve, at det er en topmadras, der er forsynet med et vaskbart betræk. Der er gjort rigtig meget for at sikre, at du altid har et sundt sovemiljø. Betrækket er tilmed også OEKO-TEX 100-certificeret. Det er disse mange fordele, der gør, at denne madras vil klare sig godt i en topmadras test.

Detaljer:

 • Betræk: Bambus
 • Højde: 10 cm.
 • OEKO-TEX 100: Ja
 • Garanti: 5 år
 • Kerne: Latex

Pulse by BN – Topmadras 80×200

Føler du ikke, at du ikke ligger lige så godt, som du plejer? Men er du ikke interesseret i at købe en ny seng?  I så fald er det værd at investere i en ny topmadras. Det kan fx være denne Pulse by BN, der er en topmadras, der vil gøre underværker i enhver seng. Det er en madras, der kan bryste sig af at være meget åndbar.

Dertil er den også utrolig behagelig at ligge på, ligesom den også er antibakteriel. Da den har antibakterielle egenskaber, er du garanteret, at du vil undgå husstøvmider. Uden disse uønskede gæster i sengen, kan du sove i ro og mad. Det er en topmadras, der vil give dig en himmelsk søvn, så du vågner frisk og veludhvilet.

Produceres på en helt særlig måde

Denne topmadras producers på en helt særlig måde. Det er en metode, der kaldes SonoCore. Det specielle ved denne produktionsform er, at den efterlader et minimalt energiaftryk. Latexen bliver vulkaniseret med højfrekvente varmebølger. Normalt bruger man damp, når man fremstiller latex til madrasser m.m.

Produktionsmetoden bidrager til, at madrassen får en ensartet og åndbar cellestruktur. Det medfører også, at du får en helt unik sovekomfort. Det er en madras, der er garant for, at du kan sove trygt og sundt hver nat. Den fås også i flere størrelser, hvorfor den bl.a. fås som topmadras 120×200 eller topmadras 160×200.

Detaljer:

 • Højde: 8 cm.
 • Kerne: Pulse Latex
 • Kernehøjde: 6 cm.

Hvad gør en topmadras?

Det er en tynd madras, der skal lægges oven på de øvrige madrasser i sengen. Madrassen har enten en kerne, der består af skum, memoryskum eller latex. Du får dog mest for dine penge, hvis du køber en memory foam topmadras eller en latex topmadras. Derfor kan det bedste betale sig at vælge en af disse madrastyper.

Hvornår bør jeg vælge en topmadras med memoryskum?

Hvis du gerne vil have en topmadras i skum, der kan tilføre nye kvaliteter til din seng, er det en god idé at gå efter en topmadras memory skum. Det er en skumtype, der også er kendt som viskoelastisk skum. Der er dog også mange, der kender skumtype under den engelske betegnelse; memory foam.

Det er en unik type skum, der former sig efter din krop. Det gør den, da skumlaget er i stand til at tilpasse sig efter din kropsvægt ved hjælp af din kropsvarme. Din kropsvarme er størst på de mest fremstående steder, og derfor er det især hofter og skuldre, der synker ned. Resten af kroppen synker ikke nær så meget ned.

Det er med til at sikre, at din rygsøjle får et mere lige forløb, når du ligger i din seng. Hele din krop vil desuden opleve en mere ensartet støtte og aflastning, hvilket mærkes lige så snart du har lagt dig. Det er en madras, der føles både blød og behagelig at ligge på – også selv om du har en hård og fast madras under den.

Hvornår bør jeg vælge en topmadras med latex?

Hvis du vælger en topmadras med en kerne af latex, så undgår du de varmeproblemer, der ofte følger med, når du vælger en skum-topmadras. Latex er et naturprodukt, der har en naturlig og effektiv evne til at lede varmen væk, når du sover. Dertil tillader materialet også, at din krop bedre kan ånde om natten.

Dette medfører, at du kan undgå at vågne op badet i sved. Mange vågner også om natten, fordi de har det varmt. Begge dele kan undgås med en latex-topmadras. Det er nemlig en topmadras, der holder en konstant temperatur gennem hele natten. Det er selvfølgelig med til at forbedre din søvnkvalitet og komfort.

Madrassen bortleder faktisk op til en halv liter væske pr. nat, da det er dét, som din krop mister hver nat, når du ligger og sover. Du kan ikke undgå det, men faktisk er det med til at ødelægge holdbarheden på en madras med en skumkerne. Samtidig bliver det mindre sundt at sove på dem over tid, da fugt ikke er sundt for dig.

Har også gode tilpasningsegenskaber

Du går dog ikke glip af de gode tilpasningsegenskaber, som memoryskum giver, hvis du vælger en topmadras med en kerne af latex. Latex har nemlig de samme gode tilpasningsegenskaber til kroppen. Det vil sige, at det er et materiale, der er i stand til at tilpasse til kroppens former, hvorefter den give støtte til den.

Vær dog opmærksom på, at en topmadras med en kerne af latex, vil virke en del fastere end en topmadras, der har en kerne af memoryskum. Det gør sig især gældende, hvis du har valgt en topmadras, der byder på en høj densitet. Derfor er dette en faktor, du skal være opmærksom på, når du vælger din topmadras.

Endvidere mærkes tilpasningen til kroppens former også på en anden måde. Det skyldes, at latex yder et lige så stort modsatrettet pres mod din krop, som din krop selv giver din topmadras. Det er dog kun en fordel, da det betyder, at dine mest fremstående tyngdepunkter (hofte og skuldre) får den bedste understøttelse.

Det betyder dog også, at lænd og ben støttes i et lidt mindre omfang. Det giver en lige så ret rygsøjle, som du ville få, hvis det var en topmadras med en kerne af memoryskum, du lå på. Med en kerne af latex får du dog ikke den føromtalte følelse af, at du synker ned i madrassen, hvilket ikke er noget, alle foretrækker.

Med så mange sengemadrasser, der sendes lige til din dør, kan det være svært at vide, hvilket produkt der er den bedste online madras. Denne artikel opdeler den i flere forskellige kategorier for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken der bedst passer til dine præferencer. Hvis du stadig har brug for mere information, skal du sørge for at tjekke de fulde anmeldelser af en af de senge, der er inkluderet på denne liste.

Parat? Lad os komme til det.

Nectar topmadras

Nectar blev valgt som den mest “usædvanlige værdi” på denne online liste. Virksomheden blev lanceret i 2016, og deres seng har modtaget raveanmeldelser lige siden.

Nectar er fremstillet med flere lag hukommelseskum, hvilket gør den 11 inches høj. Topping det er et køle gel hukommelse skum toppet med en Tencel dæksel, hvilket giver en cool oplevelse. De dybe konturerende lag administrerer stor trykaflastning, hvilket gør dette til en samlet understøttende og behagelig mulighed.

Denne skum med alt skum har en alsidig fasthed, der scorer på et medium på vores skala. Denne serie fungerer godt for de fleste mennesker og soveposition. Du skal opleve meget lidt, hvis ikke nogen bevægelsesoverførsel, mens du sover på denne madras, og understøttelsen langs kanten er øverste hak til en alt-skum seng.

Hvorfor lavede den denne liste? Nectar leverer primære søvnfunktioner (komfort, støtte og trykaflastning) til en pris, der slår mange af sine konkurrenter ud. Hertil kommer, at virksomheden tilføjer en 365-naters hjemmeperiode og en evig garanti, så hvis du er skeptisk til at købe online, kan du sove godt, når du kender, at dit køb er beskyttet med Nectar.

Layla – Topmadras med memory foam

Layla er en dobbeltsidet memory foram topmadras, der bruger kobberindsprøjtet skum og et låg, der er genstand for ThermoGel®-køleteknologi. Denne dækningsteknologi aktiveres, når den kommer i kontakt med kroppen, hvilket sikrer, at overfladetemperaturen forbliver reguleret hele natten lang. Hader du at svede, når du sover? Så er det her den helt rigtige madras.

Hvad er det, der gør det specielt? De afkølende aspekter, der er inkluderet i denne online madras, er nøjagtigt hvad der gør denne madras til et godt valg. De fleste hukommelseskum sover varmt, men kobberet kombineret med ThermoGel®-dækslet hjælper med at reducere varmen og øge komforten ved at holde svillerne kølige.

Laylas skum er også fantastisk til at afvise uønsket tryk og erstatte det med konturkomfort, der kremmer dine kurver og holder din krop godt understøttet. Kobberteknikken strammes op under pres, så sengen kan støtte mere de tungere områder af din krop. Uanset om du foretrækker en fast eller blød fornemmelse, skal alle sveller gøre blot at vende sengen over for at opnå deres ønskede fasthed.

Alexander Signature Hybrid – Hybrid topmadras

Spoler og skum giver de søvnønskende det bedste fra begge verdener. Disse sengetøjsmaterialer har unikke egenskaber, og Alexander Signature Hybrid topmadras trækker dem grådigt ud.

Hvad gør denne unik? Dette luksuriøse hybriddesign topmadras administrerer komfort og support, som kunderne let kan sætte pris på. I løbet af deres første nattesøvn kan de hurtigt bemærke, hvordan premiummaterialerne giver resten, de har været på udkig efter.

Sengen er indrettet med førsteklasses materiale i alle fire lag. Denne topmadras har vundet mange tests!

Vatteret til toppen, gel-infunderet hukommelse skum er et termisk fase-skifte stof for at forbedre køling. Under disse materialer er en række proprietære skum efterfulgt af 8 tommer Quantum Edge Pocketed Support Coils. Dette kombinerer trykaflastende fordele ved hukommelsesmaterialer og understøtter også det klassiske inderspring-opspring, der gives af spoler.

Denne topmadras ankommer til din dør i en af ​​tre fastholdelsesmuligheder, plys, medium eller luksusfirma. Denne online madras har ekstra afkøling, da inderspringerne giver mulighed for masser af åben plads til sengen at trække vejret i, de kobberinfunderede skum tilføjer yderligere køling, og premium-geler i toppen hjælper med at holde overfladetemperaturerne lave.

Casper – mest alsidig madras

Casper er et velkendt online firma, og i de sidste par år har deres produkter taget internettet med storm. Casper topmadrassen har fire lag, der gør den 12 tommer høj, og overfladeskummet er et 1,5-tommers proprietært afkølingsmateriale. Det andet lag bruger hukommelseskum til at vaske væk tryk, mens det tredje lag er et overgangslag, der letter svellerne i et 7-tommers støtteskum nedenunder.

Hvad er dens bedste funktion? Casper har en lydhør top, der gør det nemt at bevæge sig rundt, en fantastisk funktion til kombinationssviller, da de typisk kan lide at skifte soveposition, mens de sover. Derudover er denne seng zonet, hvilket betyder, at den er fastere under hofterne og blødere under skuldrene for at hjælpe med justering i uanset hvilken soveposition du kan sove i: ryg, side eller mave.

Denne topmadras passer også til de fleste kropstyper og søvnpræferencer. Uanset om du er en letvægt eller falder på den tungere side af skalaen, var denne online madras designet til at understøtte næsten alle vægtovervejelser med en alsidig balance i trykaflastning og støtte.

Er du interesseret i at læse mere om vores topmadras test? Så læs endelig videre herunder!

DreamCloud – Overkommelig luksus

DreamCloud bruger materialer, der tilføjer en betydelig værdi til deres madras, men deres værdi kommer fra andre steder end selve produktet. Kunder får en 365-nat for at prøve produktet risikofri og kan nyde en Everlong-garanti.

Denne luksushybrid topmadras blev lavet for at give et indtryk. Det mislykkes ikke i denne satsning, da den står med en 15-tommers profil. Topping af sengen er et Euro-stil dæksel, der er quiltet til to lag under, der skal give sveller følelse af at de sover i skyerne. Hvem ønsker ikke det?

Hvad får dette brand til at skille sig ud? DreamCloud tilbyder en top-niveau soveoplevelse til en enestående pris ved at trimme ned mange unødvendige omkostninger med deres internet-salgsmetode. De sælger online, eliminerer sælgere og pakker deres topmadras i små kasser og sender dem kasser ved hjælp af jordforsendelse. Denne strategi giver mærket mulighed for at forblive konkurrencedygtig og sælge luksus til en sådan overkommelig pris.

topmadras testZenhaven – Latex topmadras

Hvis du søger efter en naturlig latex topmadras, vil du måske føje denne madras til din indkøbskurv. Det kommer fra det veletablerede madrasmærke Saatva.

En af de mest innovative og praktiske aspekter ved Zenhaven er, at sviller kan vende det over for at justere deres fasthed. De kan nyde enten en luksus-plys eller en mild firma.

Denne seng har en støttende 10-tommerprofil. Det første lag er konstrueret med et 1,5 tommer Talalay-latexskum, der giver overfladekomfort og lette repositionering. To 3-tommer naturlige latexskum følger det øverste lag og fungerer som enten et overgangs- eller understøttelseslag, afhængigt af hvilken side sovemanden hviler på.

Endelig er der 1,5 ekstra inches Talalay latex i bunden. Dette ville være den faste side, hvis det blev vendt det over.

Hvorfor er dette specielt? Latex er ofte kvalificeret som et luksuriøst strøelsesmateriale, så hvis du nyder en sovende overflade med et fantastisk hop, forbedret køling og stærk støtte, kan denne madras bare være din match. Det kan have en højere prismærke end en anden online konkurrence, men det er behagelig fornemmelse og god vurdering taler for sig selv.

Brooklyn Aurora – Enestående køling

Brooklyn Bedding har en lang liste over madrasser, som deres brand har frigivet i de sidste flere år. Dette firma er i tankerne om, at en seng ikke fungerer for alle, så de har introduceret specialmadrasser på markedet, der er målrettet mod bestemte typer sviller.

Hvad gør denne seng speciel? Brooklyn Aurora er blevet annonceret som deres “afkølende” topmadras. Den indeholder flere køleteknikker, der virkelig tager denne madras til det næste niveau, inklusive faseændringsteknologi i dækslet for at holde overfladen kølig, kobber i hukommelseskummet til yderligere temperaturregulering og et system med åbne fjedre for at øge luftstrømmen.

Ud over de termoegenskaber, denne topmadras indeholder, rangeres den blandt et af de mest udsøgte madrasser på markedet, mens den opretholder industristandard bevægelsesoverførselshastigheder. Dette gør det til et godt valg til kombination af sovekabine og dem, der leder efter noget ekstra sjov i soveværelset. Aurora findes i tre fastholdelsesmuligheder online:

 • Blød
 • Medium
 • Hård

Nolah – Socialt bevidst

Nolah betragtes af mange for at være en top mulighed for folk, der sover på siden. Brandet hævder at have en løsning på varmt sovende hukommelseskum med deres Nolah Air Foam topmadras.

Ligesom memory foam var dette patenterede materiale designet til at vaske tryk væk fra skuldre og hofter. Det gør det uden overophedning og giver også en hurtigere reaktion end det konkurrerende materiale.

Denne 10-tommers topmadras var designet med tre lag skum. Det øverste skum er en 2-tommer Nolah AirFoam, mens det næste lag fungerer som et overgangsskum, der reagerer på lignende måde som latex. Det understøttende fundament er et polyfoam med høj densitet, der står på 7 tommer højt.

Hvorfor er denne seng “Socialt bevidst?” Online-mærket donerer syv procent af deres indtjening til at beskytte og støtte jordens dyreliv. Ved hvert køb af en Nolah-madras vælger kunderne en liste over truede dyr for at hjælpe med at beskytte. Sovende kan hvile på deres nye madras ved at vide, at de hjalp et lille kriterium i nød.

Helix – tilpas selv din topmadras!

Hvis du har svært ved at vælge mellem alle de online mærker, så hjælper Helix med at gøre indkøbsprocessen lidt lettere ved at dirigere shoppere til en seng, der bedst passer til deres behov. Hvis kunderne ender med et produkt, der ikke fungerer for dem, leverer Helix en 100-dages prøveversion, der giver kunderne mulighed for at skifte til deres køb, hvis det er nødvendigt.

Hvad gør denne speciel? Dette selskab tager en skræddersyet tilgang til topmadrasser. Sovere tager simpelthen deres søvn quiz for at finde ud af, hvilken af deres følelser der passer dem bedst.

Mærket tilbyder 6 forskellige produkter i enten en standard eller luksusmærke. De har også en mulighed for tungere sviller.

Disse madrasser er hybridmærker med enten hukommelseskum på toppen til sidesviller eller et latexalternativ, der fungerer bedre til sveller i alle positioner. Deres Luxe-modeller tilføjer køleteknologi og zonet support for yderligere at forbedre din soveoplevelse.

Har du fundet frem til din foretrukne luftmadras?

Vi håber, at ovenstående har været dig behjælpeligt. Skulle du mod forventning ikke have funder svar i vores store topmadras test, så må du ikke tøve med at spørge os via mail.

3 KOMMENTARER

 1. I min optik er den bedste topmadras den fra Casper.
  Den er jeg personligt helt vild med. Nu er det naturligvis en smagssag, hva den bedste topmadras er – men efter at have købt denne er jeg blevet helt vild med den!

  • Hej Lars,

   Tak for din kommentar!
   Casper er også helt kanon. En god topmadras til en god pris. Den kan dog være svær at støve op i Danmark. Vi arbejder lige nu på en opdateret version af denne artikel, hvor vi udelukkende tager udgangspunkt i topmadrasser, som man kan støve op her i Danmark.

   Den bedste topmadras skal jo gerne kunne købes af os i Danmark, så kom endelig tilbage indenfor de næste par uger. Så har vi mere indhold omkring topmadrasser klar!

 2. Tak for en god guide.
  Jeg købte min topmadras hos Sengefabriksudsalg. Var dog meget skeptisk ved at købe på nettet, men det endte faktisk med at være en kanon god oplevelse. Nu forstår jeg pludselig, hvorfor folk gerne vil købe senge online.

  Hvad er jeres erfaringer med sengetøj ift. søvn? Har fået anbefalet egyptisk bomuld – men det er ret dyrt. Giver det virkelig meget bedre søvn?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here