Forside Diverse Derfor bør du aldrig vælge din psykolog ud fra pris

Derfor bør du aldrig vælge din psykolog ud fra pris

54
0

Hvis du skal vælge en psykolog, er der en lang række ting, der skal være i fokus. Derfor er det også et valg, du skal sørge for at træffe med stor omhu. Hvis du ikke gør det, er der en vis risiko for, at du ender med at vælge en helt forkert psykolog.

Det betyder, at det er vigtigt, at du ikke blot vælger ud fra pris. Det er der desværre mange, der gør, hvilket ofte fører til, at de ikke finder den rette psykolog. I stedet for at vælge ud fra pris, er der en række andre ting, du skal sørge for at have fokus på.

Hav fokus på psykologens speciale

Når du skal vælge en psykolog, er det vigtigt, at du sørger for at vælge ud fra speciale. Der er nemlig stor forskel på, hvad de enkelte psykologer har valgt at specialisere sig i. Som følge af dette, er du nødt til at have et stort fokus på nettet.

Hvis du f.eks. føler, at du har brug for at tale med en psykolog, fordi du kæmper en del med angst, nytter det ikke det store at vælge en psykolog, der har speciale i spiseforstyrrelser. Derfor er det helt afgjort et aspekt, du er nødt til at vælge ud fra.

Undersøg psykologens renommé

Har du fundet en psykolog, der virker som et godt valg? Inden du træffer din endelige beslutning, bør du tage dig tid til at lave en grundig undersøgelse af hans eller hendes renommé. Det er nemlig vigtigt at få valgt en psykolog, der kan bryste sig af et godt omdømme.

Der er et hav af måder, hvorpå du kan undersøge dette. Det letteste er dog, at du forsøger at søge dig frem til anmeldelser fra tidligere klienter. På den måde vil du kunne danne dig en idé om, hvorvidt det er en psykolog, du vil sætte din lid til eller ej.

Vil du møde op fysisk eller tale via nettet?

Det er også en god idé at gøre dig tanker om, hvorvidt du har et ønske om at møde op fysisk hos din psykolog. Det er nemlig ikke alle, der vil det. Ser du dig helst fri for dette, skal du vælge en psykolog, der tilbyder at tale via nettet.

Sådanne psykologer kan du bl.a. finde via Healper.dk, hvor du kan finde et stigende antal psykologer, der tilbyder hjælp via nettet. Det bliver nemlig mere og mere udbredt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here