Forside Soveværelset Ergonomisk hovedpude

Ergonomisk hovedpude

1438
0
bedste ergonomisk hovedpude

Hvis du ønsker en god nats søvn, så er det nødvendigt med en hovedpude, der passer til ens krop. En ergonomisk hovedpude er (for langt de fleste mennesker!) et absolut must. De fleste danskere har i dag skiftet den klassiske “bløde” hovedpude ud med en ergonomisk en af slagsen. Det kan dog være svært at finde frem til den bedste ergonomisk hovedpude – derfor vil vi herunder guide dig til det helt rigtige valg.

Ergonomisk hovedpude test

Vi har ladet det komme an på en test, hvilken ergonomisk pude der er den bedste. Vi har indsamlet informationer fra troværdige kilder samt selv afprøvet nogle af de hovedpuder, som vi anbefaler.

Ergonomisk hovedpude fra Visco

✅Vores absolutte testvinder! ✅Lynhurtig levering ✅God pris

➡️Gå direkte til forhandleren af VISCO – QUEEN ved at klikke her!

Vi lægger ud med vores absolut bedst anmeldte ergonomisk pude fra Visco. Denne pude er lavet af unikke materialer og med memory foam som dens kernemateriale er det en sikker finder. Du er måske ikke vant til at sove med en hovedpude, der har denne form – men det kan anbefales!

  • Mål: 48×32 cm
  • Højde: 9 cm til 11 cm
  • Betræk: Af Aloe Vera
  • Kerne: Memory Foam

Følgende anmeldelse er lavet af en køber:

➡️Læs de resterende anmeldelser ved at klikke her!

Tilpasset hovedpude fra Sengetid

➡️Gå direkte til forhandleren Sengetid.dk ved at klikke her!

Sengetid overraskede meget positivt med denne tilpassede pude, der i aller højeste grad lever op til udsagnet om at være en ergonomisk hovedpude. I vores test fandt vi denne pude #2 (kun lige forbigået af Visco – Queen). Denne hovedpude har dog sin force i sin ventilationseffekt. Dermed bliver puden ikke varm om natten. Er du derfor en person, der ofte kan få det for varmt, så er dette det bedste bud for dig.

  • Mål: 66 x 34 x 11 cm
  • Materiale: Indeholder naturlige råstoffer
  • Skum: Åndbart
  • Fordele: Du får her en pude med højt airflow (den ventilerende effekt vi har understreget i anmeldelsen)

Vælg den bedste hovedpude for at øge kvaliteten af din søvn!

Det er vigtigt, at man finder en hovedpude, der passer perfekt til en selv. Dog skal man forvente, at det tager 5-8 dage at vænne sig til en ny pude. Du kender det måske fra at overnatte på et hotel, hvor nattesøvnen ikke har været prangende grundet en hovedpude, der var alt andet end ergonomisk? Ofte vil man på et hotel have omkring de 4-6 overnatninger, hvorfor det er for tidligt at vurdere om hvorvidt man kan vænne sig til en pude eller ej. Vi anbefaler dog som udgangspunkt, at man forsøger at vænne sin nakke og krop til at sove med en ergonomisk hovedpude. Derfor denne test, så du nemt kan udvælge din yndlings!

Udover at din hovedpude skal være perfekt til dig, så er det naturligvis også vigtigt, at du har valgt den bedste topmadras. Det har vi også skrevet en guide til.

Lider du af nakkesmerter?

Nakkesmerter kan godt være forårsaget af en dårlig hovedpude samt en ringe kropsholdning. Derfor kan en ergonomisk hovedpude godt afhjælpe nakkesmerter, men vi vil altid anbefale, at man søger egen læge, før man drager nogle konklusioner. Mange danskere vælger dog at afprøve en ergonomisk hovedpude med stor succes.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here