Forside Annonce Har du glemt dine nøgler? Sådan løser du det!

Har du glemt dine nøgler? Sådan løser du det!

63
0
glemte nøgler

Vi kender det alle sammen, den der følelse af at lede efter sine nøgler, men ende op tomhændet. Det kan ske for selv den bedste. Hverdagen er travl, du skal skynde dig og lige pludselig opdager du, at nøglerne ikke ligger i jakkelommen. Eller i tasken. Eller bilen. De ligger glemt et eller andet sted og det er nu, at du skal bruge dem!

Det er træls og irriterende, men i stedet for at blive sur eller gå i panik, kan du handle løsningsorienteret. Her får du nogle råd til hvad du skal gøre, hvis du har glemt dine nøgler, samt hvilke forholdsregler du kan tage fremadrettet.

Du skal ind og det skal være nu!

Hvis du står foran din hoveddør og den eneste måde du kan komme ind på, er ved at sparke døren ind, så findes der en løsning. Du skal have fat i en låsesmed. I København og omegn kan du for eksempel kontakte Norh Låsesmed, så du kan få hjælp til at låse din dør op. En låsesmed kan hjælpe dig med at komme ind, uden at skulle ødelægge din dør. Egentlig er det lige meget, hvilken slags dør der er tale om. Låsesmeden kan hjælpe med bildøre, døre til penge- og værdiskabe, indedøre, sikkerhedsdøre, hoveddøre, porte og mange flere. Du kan derfor rolig kontakte dem. De fleste låsesmede gør deres bedste for at komme hurtigt frem til dig. Mange tilbyder også døgnservice, så du altid kan få hjælp til at komme ind.

Tag nogle forholdsregler for at undgå at blive låst ude

Hvis du har prøvet at glemme dine nøgler, så ved du, hvor dybt irriterende det er. Derfor er det en rigtig god idé at tage nogle forholdsregler, så du ikke havner i samme situation igen. Helt basalt er det en god idé at have et fast sted, hvor man lægger sine nøgler i hjemmet. På den måde kan du altid finde de nøgler du har og du behøver ikke bekymre dig om, hvor du nu lige har lagt én bestemt nøgle.

Har du overvejet at have en ekstranøgle

Der er også altid en god idé, at lægge en ekstranøgle til dit hjem, et sted udenfor. Du skal selvfølgelig tænke strategisk her, fordi den skal ikke gemmes et indlysende sted. Du kan købe en nøgleskjuler i form af en sten. Du kan også vælge at gemme din ekstranøgle i en potteskjuler. Det er op til dig, hvor du synes det giver mest mening.

Hvis du har et par ekstranøgler, kan du give én til en nabo, et familiemedlem eller en ven, som bor i nærheden. På den måde kan du helgardere dig, hvis du skulle komme til at glemme din egen nøgle.Det er ikke kun husnøgler, som du kan gøre dette med. Gør det med bilnøgler, portnøgler, skabsnøgler osv.

Det er dog ikke alle, der har en ekstranøgle liggende. Det kan derfor være nødvendigt, at få lave en eller flere kopiere af din nøgle. Dette kan du også få gjort hos en låsesmed.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here