Forside Annonce Hvad er bilpolering?

Hvad er bilpolering?

66
0
bil polering detailing center

Annonce

Lige meget om du har en ny eller en ældre bil, er der mange fordele i at give den en god omgang bil polering. Erfaringen siger, at selv den mest velholdte bil får brugsspor med tiden og derfor har brug for ekstra beskyttelse af et professionelt firma. En bilpolering giver bilen en flot skinnende overflade og sikrer, at den holder i mange år. Der er dermed mange fordele i at få den poleret, og vi vil her komme lidt ind på nogle af de mange fordele herved.

Beskyt bilen effektivt mod solens UV stråler

Selvom du passer din bil godt med vask og rustbehandling, er der alligevel en faktor, der er svær at beskytte den mod. Det er solens UV stråler. De tærer på den stand, som lakken har, og bilen er konstant udsat for disse stråler. Selvom det er overskyet, giver solen også disse UV stråler fra sig, og bilen bliver eksponeret herfor. Hvis I ynder at køre sydpå i sommerferien eller i andre ferier eller weekender, bliver solens UV stråler blot forstærket og bilens lak lider.

Flot spejleffekt

Giver I bilen en flot bilpolering, vil lakkens spejleffekt forblive intakt, og bilen vil fremstå skinnende og velholdt i mange år fremover. Selvom bilen er af lidt ældre dato, vil den med en bilpolering komme til at fremstå som næsten ny.

Vælg mellem tre poleringspakker 

Når man vælger en bilpolering, kan man vælge mellem tre forskellige poleringspakker. Alle tre pakker består af en inspicering af lakkens stand. Her bliver det grundigt gennemgået, om bilen har nogle lakfejl og/eller ridser. Herefter bliver det målt, hvor meget lak, der er at arbejde med. Herefter vaskes bilen enten med skumlanse eller manuelt, alt afhængigt af den valgte poleringspakke. Bilens lak renses både kemisk og mekanisk for flyverrust og andre ujævnheder. Lakken poleres eller vandslibes i to eller tre trin, afhængigt af den valgte poleringspakke. Derefter affedtes lakken en til to gange. Til sidst bliver lakken overfladebehandlet af en lækker ”coat”.

En beskyttet og skinnende bil

Denne poleringsprocedure er med til give bilen en flot finish og beskytte bilens lakoverflade mod salt, grus og sten om vinteren og mod snavs, sten og rust hele året rundt. Hvis man står til at skulle sælge sin bil, kan der her være en ekstra fordel i at give bilen en ekstra bilpolering, så den fremstår flot og velholdt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here