Forside Annonce Hvad er Black Friday?

Hvad er Black Friday?

3962
0
hvad er black friday

Denne shoppedag er en forbrugsfest, der løber af stablen fjerde fredag i november. I oprindelseslandet USA er det dagen efter Thanksgiving, der samtidig markerer startskuddet til julehandlen. Her er det et tilløbsstykke uden lige hvor alle handelsdrivende skilter med årets bedste tilbud, hvor butikkerne har længe åbent, og mange tager fri fra arbejdet for at kunne gå på tilbudsjagt. Siden den spæde start i Danmark i år 2013 har dette hurtigt vokset sig til at blive årets travleste dag – og succesen fortsætter med at stige med raketfart.

Sort af vilde tilbud og mennesker

Uanset hvad man er på jagt efter, kan det betale sig at gå på tilbudsjagt på Black Friday. Begrebet stammer fra den heftige trafik i Philadelphia under Thanksgiving, men begrebet er absolut ikke humøret eller stemningen på selve dagen. Stemningen er som regel høj, vild og euforisk ved udsigten til at gøre nogle kup og få de ting man ønsker sig til billige penge, og fra erhvervslivet side glæder man sig til årets travleste dag og største omsætning.

Som ved almindeligt udsalg er det en god ide at gøre sig tanker om, hvad man reelt mangler og ikke bare købe tilbud. Man skal gøre sit forarbejde før selve Black Friday og tilbuddene kommer online, og man står i butikkerne og overveje, hvad man skal have. Ellers kan årets udsalgsdag hurtigt blive en dyr fornøjelse.
Vil du gerne finde de bedste tilbud? Så tjek https://black-friday-tilbud.dk/.

Din, min og vores festdag

Kort sagt er Black Friday kommet for at blive. Det er en festdag for både erhvervslivet og den enkelte forbruger, uanset hvor mange penge man har til rådighed. Det er dagen hvor priserne er i bund og humøret i top. Men for at udnytte dagen bedst muligt og holde fornuften ved lige og ikke gå amok blandt gule tilbudsskilte, bør man allerede på forhånd have gjort sig tanker om, hvad man mangler og reelt behøver. Måske er en kjole nedsat med 85% og koster kun 200 kr. og måske er et par dyre mærkevarestiletter nedsat til 1000 kr., men hvis man kun køber det fordi det er på udsalg og det kommer til at samle støv i skabet, er det bare penge ud ad vinduet.

I stedet kan man før dagen med fordel overveje, hvad man vitterligt mangler, både af almindelige ting som tøj og boligtilbehør, af gaver til jul og fødselsdage, men især også af store investeringer som computere, mærketøj, sko eller smartphones. Her er der virkelig mange penge at spare. Før selve udsalget kan man gøre sig overvejelser, så man på selve dagen har noget konkret at gå efter.

Man kan også med fordel overveje om man ønsker at handle i butikker eller online.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here