Forside Annonce Hvornår har du sidst fået en sporing af din bil?

Hvornår har du sidst fået en sporing af din bil?

78
0
sporing af en bil

Har du nogensinde mærket, at din bil er begyndt at trække skævt? Måske er den ligefrem begyndt at slingre, når du kører i den? Måske har du ovenikøbet kørt over nogle store bump eller lidt for høje kantsten på det sidste? Er det tilfældet bør du stærkt overveje at få foretaget en sporing af din bil. Bliv lidt klogere på, hvad sporing er, hvorfor det er nødvendigt og hvordan du sikrer dig den bedste pris. Læs med her.

Sporing eller 4-hjuls-udmåling

En sporing eller det der også kaldes en 4-hjuls-udmåling, handler om den proces, hvor man kigger på, om alle fire dæk på bilen er placeret helt optimalt i forhold til hinanden og i forhold til bilen. Man laver en sporing for at sikre, at bilens dæk bliver slidt lige hurtigt. Slides dine dæk skævt bliver køremodstanden højere. Det betyder blandt andet, at din bil skal bruge mere brændstof, når du kører i den. En sporing forøger dækkenes levetid betragteligt og kan spare dig for flere udskiftninger på sigt.

Hvornår er det nødvendigt med en sporing?

Om din bil trænger til en sporing, handler i høj grad om, at du kan mærke, at der er noget galt med bilens styringstøj. En bil med dæk, der er slidt skævt, er til fare for andre trafikanter. Du bør derfor opsøge et værksted og få lavet en sporing, hvis du mærker, at dækkene virker ujævnt slidte, eller hvis rattet trækker til siden, når du kører ligeud. Du bør også reagere, hvis bilen trækker til siden eller slingrer under kørsel eller hvis du for nyligt er kørt over et stort bump eller i et hul. Det er også en god ide at få lavet en sporing af bilen, når du køber nye dæk eller når du skifter mellem vinter- og sommerdæk.

Indhent priser før du ringer til værkstedet

Du undgår ikke sporing i længden. AF den grund skal du heller ikke betale for meget. Prisen på en sporing afhænger af værkstedet, du bruger. Det anbefales, at du benytter en service, hvor du nemt kan indhente tilbud fra forskellige værksteder og opnå den bedste pris på sporing af bil. Hent tre tilbud, så du kan spare penge på en 4-hjuls-udmålingen eller sporingen. En sporing hører heldigvis ikke til i den dyreste ende. Det kan dog ende med at spare dig penge i fremtiden, i modsætning til hvis du ikke får foretaget sporingen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here