Forside Annonce Kugledyne test – hvilken tyngdedyne er bedst?

Kugledyne test – hvilken tyngdedyne er bedst?

80
0
kugledyne test

Annonce

Har du også hørt, om de mange fordele, der kan være ved at bruge en kugledyne? Så kan det være, du skal erhverve dig en. Der er undersøgelser, der viser, at kugledyner kan være med til at hjælpe på en række udfordringer såsom stress, angst og endda ADHD. Det kan selvfølgelig aldrig være en komplet garanti for, at det rent faktisk virker, men der er mange, der er rigtig glade for deres tyngdedyner. Læs med her om, hvilken kugledyne der er bedst i test.

Bemærk venligst at vi ikke selv har testet dynerne, men i stedet fundet oplysninger fra et hav af tests på nettet af disse kugledyner.

Nr. 1. Kugledynen Hugged

Når du skal vælge din tyngdedyne eller kugledyne, så vil du nok gerne have den, der er bedst i test. Her er der ingen tvivl, i kugledyne test ligger Hugged som nr. 1. Kugledynen har fået sit navn, fordi det føles som om, man bliver krammet, når man ligger med den oven på sig. Der kan være mange fordele ved Hugged kugledynen, den siges f.eks. at kunne hjælpe på problemer såsom søvnproblemer, uro og stress.

Når du mærker trykket fra dynen, kan dynen bidrage til en produktion af melatonin. Det er et søvnhormon, som har en søvnfremmende effekt. Den kan hjælpe mod uro, fordi dynens vægt betyder, at man fysisk kan bevæge sig mindre, hvilket kan betyde mindre uro i kroppen. Sidst men bestemt ikke mindst, så er der nogle studier, der tyder på, at kugledynen kan modvirke produktionen af kortisol. Kortisol er et stresshormon, og det er det, vi overproducerer, når vi er stressede.

Nr. 2. MountainBlanket

I denne test ligger kugledynen MountainBlanket som nr.2. Det gør den, fordi den er en ekstra tung dyne, som ligeledes kan siges at hjælpe mod søvnproblemer. Disse søvnproblemer kan yderligere være udtryk for noget andet, som man oplever problemer med. Det kan f.eks. være stress angst – eller endda ADHD. MountainBlanket er en ekstra tung dyne, som kan bruges af folk i alle aldre. Den har mindre glaskugler, som faktisk kun er på størrelse med et sandkorn.

Trykket fra dynen sørger for, at du udskiller mere melatonin, og dette kan igen hjælpe dig med at sove. Dynen er lavet af 100 bomuld, og kuglerne er antibakterielle, så du skal ikke være nervøs for, at din tyngdedyne bliver ulækker med tiden. Du kan selv købe betræk til dynen, så du kan få lige det, du gerne vil have. Det betyder også, at man kan tage betrækket af og vaske det. MountainBlanket fås med forskellig vægt, f.eks. 2, 6, 8 eller endda 10 kilo! Man siger, at man cirka skal have en dyne på 10% af ens kropsvægt for at det fungerer optimalt.

Nr. 3. Gloriamundicare

Den sidste tyngdedyne, der skal nævnes, er den fra mærket Gloriamundicare. Denne tyngdedyne kan anvendes til folk i alle aldre, fordi den både fås som voksen eller junior dyne. Denne tyngdedyne kan, som de andre, hjælpe mod søvnproblemer og andre relaterede problemer som stress og angst. Studier viser også, at den kan hjælpe mod ADHD.

Nu har du forhåbentligt fået et godt indblik i, hvilke tyngdedyner der findes på markedet. Så er det bare med at finde den, der passer til dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here