Forside Annonce Sådan bliver du en ægte københavner

Sådan bliver du en ægte københavner

292
0
rabatkode til wolt

Hvis du er ny i København og ikke helt ved hvordan man lige blender godt ind i københavner-livet, så frygt ej. Her får du en guide til hvad københavnerne elsker at gøre, så du også kan gøre det og blive en ægte københavner. Læs blandt andet om mad, transport og påklædning. Hvis du aldrig har boet i hovedstaden, så vil der helt sikkert være nogle ting som er anderledes end hvor du kommer fra. Nogle vaner og handlemåder vil du måske synes er mærkelige og andre geniale.

Det sjove ved København er, at menneskerne i København er så utrolig mangfoldige. Her vil du opleve mennesker af alle typer, og fra hele Danmark af. Mange af Københavns indbyggere er studerende, og mange af de studerende er oprindeligt tilflytterede fra fx Jylland eller Fyn. Indimellem vil du støde på en københavner, som har levet hele sit liv i København, og indimellem vil du møde mennesker fra hele verden. København åbner armene op for alle etniciteter, tøjstile og seksualiteter. Det er her det sker, og du er sjælendt langt væk fra noget som helst. Den evige summen af liv, vil måske i starten være en stor kontrast til hvor du kommer fra, men med tiden vil du lære at elske den.

Her bliver du taget igennem 3 emner, som du ikke vil kunne undgå at lægge mærke til, når du har sat din fod i København.  

Mad

Københavnerne elsker mad. Det kan man vist ikke komme udenom. Du kan ikke befinde dig lang tid i byen uden at spotte de blå firkantede kasser med wolt logoet på, der trofast leverer mad ud til alle sulte Københavnere. Her får du en wolt rabatkode, så du nemt kan komme i gang med at bestille en masse lækker mad ligesom resten af København. Maden i København er inspireret af resten af verdenen. Du kan finde lige præcis hvad du ønsker, og det er nemt at udforske udenlandske godter, som fx kinesisk dim sum, libanesisk eller græsk. Har du et rigtigt madhjerte vil du elske Københavns madudvalg. 

Afsted på cykel

En anden ting du ikke kan undgå at støde på, ja bogstavlig talt skal man huske at kigge sig for i København hvis man ikke vil tromles over af en ladcykel, er de store antal af cykler. København er nemlig en af de byer i verden hvor der findes allerflest cykler, og det er uden tvivl københavnernes foretrukne transportmiddel. Hvis du ikke er til en cykeltur, er den offentlige transport i København utrolig veludviklet, og det er nemt at komme fra A-Z med enten metro, cykel eller S-tog.

Genbrug

En ting som københavnerne elsker, det er genbrug. Du vil opleve at der ligger genbrugsbutikker på utrolig mange gadehjørner, og genbrug er et hit i København. Du kan finde mange fine sager i genbrugsbutikkerne alt fra tøj, sko, tasker til gamle møbler og andet godt. Desuden er genbrug en super måde at mindske forbruget og det er bedre for miljøet. Det er to ting som københavnere er vilde med, og du vil opleve at mange i København er utrolig miljøbeviste.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here