Forside Annonce Sådan får du mest ud af skovturen i Rold Skov

Sådan får du mest ud af skovturen i Rold Skov

373
0
rebild

Annonce

Det er ikke nogen hemmelighed, at søvnen er vigtig for vores helbred. Det er den, der sørger for, at vi har den energi og den motivation, der er behov for, når vi skal komme mest effektivt gennem hverdagen. Og når vi i Nordjylland elsker at besøge naturen, er det derfor vigtigt med energi til at gribe dagen. Hvordan er det ellers muligt at nyde en skøn dag i for eksempel Rold Skov, som ligger nær Rebild?

Hav fokus på den gode seng

For det første skal du sørge for at have en god seng. Det vil sige, at den skal passe til din krop. Nogle har behov for en høj seng, mens andre trives med en lav. Og så er det også forskelligt, med hvilken hårdhed vi føler os komfortable. Vigtigst er det dog, at madrassen giver den støtte, især rygsøjle og nakke har behov for. Ellers kan det føre til en akavet sovestilling.

Tænk derfor på blødheden i skoven, når du vælger seng.

Skab et roligt miljø uden rod

Hernæst bør du sørge for et roligt miljø i dit soveværelse bl.a. med naturlige ting indsamlet fra Rold Skov. Det vil sige, at du skal fjerne alle de ting, der er med til at skabe uro. Det kan være alt fra rod til en overflod af nipsgenstande.

Dit soveværelse bør kun indeholde få vigtige ting og det, der skaber hygge.

Vælg nogle få farver

Sidst men ikke mindst skal du have fokus på farverne i rummet. Mange er vilde med farver, men i soveværelset, hvor vi skal kunne slappe af, er det en bedre ide at holde sig til kun nogle få farver og eventuelt også nogle i mere neutrale og naturlige nuancer. Dog kan en dyb, mørk farve også skabe en hule-lignende tilstand. Find derfor inspirationen i Rold Skov.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here