Forside Diverse Sådan vælger du en god massagerulle

Sådan vælger du en god massagerulle

59
0
Massagerulle

Massageredskaber, der kan bruges i hjemmet, bliver mere og mere populære. Det ses også i udvalget af massageruller hos onlineforhandlere og fysiske butikker, der vokser konstant. Derfor findes der også mange forskellige udgaver af massageruller – eller foam rollere, som de også kaldes. 

Det kan selvfølgelig være godt med et stort og bredt udvalg, men det kan også gøre valget af en ny massagerulle sværere. For hvilken massagerulle skal man vælge? Har du brug for en god guide til valg af massagerulle, er der flere spørgsmål du kan stille dig selv:

  • Hvor hård skal massagerullen være?
  • Skal massagerullen kunne bruges over hele kroppen?
  • Skal massagerullen være smal eller bred?
  • Skal massagerullen være lille og nemt passe i en taske?

Udover disse spørgsmål får du her nogle tips til dit valg af en massagerulle, der passer godt til dit behov og dine ønsker til massagerullens udseende, form, materiale osv.

Massageruller til forskellige steder på kroppen

En massagerulle er ikke bare en massagerulle. Der findes nemlig mange forskellige slags massageruller. Nogle er skabt til at kunne bruges over hele kroppen, mens andre især har fokus på bestemte dele af kroppen. Derfor kan man også få massageruller til fødder, ben eller ryg – eller massageruller som kan bruges på alle områder.

Den traditionelle, brede massagerulle med hul igennem, er den som de fleste nok tænker på. Den type massagerulle er ideel til hele kroppen, og derfor er det også det mest populære valg. Men du kan også købe en fodmassagerulle, som er perfekt til massage under fødderne, eller en massagerulle med greb/håndtag, som giver en anden massageoplevelse end massageruller uden greb/håndtag.

Vælg en massagerulle med eller uden dupper

Når du ser på udvalget af massageruller, vil du hurtigt kunne se, at mulighederne enten er med eller uden dupper. Om man hælder mest til at bruge en massagerulle med eller uden dupper afhænger af den enkelte persons præferencer. Men begge typer af massageruller giver rigtig god massage. Du skal derfor ikke være bekymret for, om du vælger den ’forkerte’ type massagerulle.

Nogen vil mene, at en massagerulle med dupper er den bedste løsning. For de små dupper kan helt sikkert give en anderledes og trykkende massage, end hvis massagerullen ikke har nogen dupper. Men anvendelsen af en massagerulle sker i høj grad ved at ligge/sidde på massagerullen, og på den måde får man god massage, uanset om man har en massagerulle med eller uden dupper. Dupperne gør dog en forskel for udseendet på massagerullen, så det kan selvfølgelig påvirke valget af enten den ene eller den anden type.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here