Forside Annonce Spar penge på ferien til Dubai: Sådan gør du

Spar penge på ferien til Dubai: Sådan gør du

214
0

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange, der har et ønske om at rejse til Dubai. Ikke alle ved dog, hvordan de økonomisk set skal få det til at hænge sammen.

Man kan nemlig ikke komme udenom, at det ikke er helt billigt at rejse til Dubai. At det ikke er det, betyder dog ikke, at man skal udelukke det som et potentielt rejsemål.

Ønsker du at rejse til Dubai, er der nemlig flere måder, hvorpå du kan gøre rejsen en tand billigere på. Det kan du læse mere om herunder.

Bestil hotel og fly hver for sig

Mange har en tendens til at bestille fly og hotel sammen. Ofte er det noget, de blot overlader til et rejsebureau, da det er den letteste løsning.

Faktum er dog, at det ikke er en god idé. I langt de fleste tilfælde er det nemlig med til at øge prisen. Når du køber din rejse hos et rejsebureau, skal du nemlig også betale bureauet.

Det samme er gældende, hvis du køber en pakkerejse hos en udbyder på nettet. Her betaler du også et gebyr for, at de har sammensat rejsen for dig. Bestil derfor altid fly og hotel hver for sig.

Tag afsted uden for sæson

Ikke alle har mulighed for det, men har man mulighed for at rejse uden for sæson, er det en god idé at gøre. Der kan nemlig være en del penge at spare, ved at gøre dette.

Grunden til dette er, at det er meget normalt, at der bliver skruet op for priser på både hoteller og flyrejser i højsæsonen. Her er der nemlig flere, der skal afsted, hvorfor efterspørgslen er højere.

Det er dog ganske let at undgå at betale denne ekstra sum penge. Det eneste, det kræver er, at du rejser uden for sæson, hvilket betyder, at du f.eks. bør undgå skolernes ferier.

Køb entrébilletter hjemmefra

Ved du på forhånd, at du vil se udsigten fra Burj Khalifa, en tur i spa hos Elevat3 eller vil på kamelridetur i ørkenen? I så fald bør du bestille dine billetter hjemmefra.

At du gør det, er der faktisk flere fordele forbundet med. Først og fremmest får du billetterne til en lavere pris, men hertil kan du også springe køen over.

Når du ankommer til den attraktion, du har købt billet til, behøver du nemlig ikke at stå i kø, for at købe en billet. Derimod kan du blot gå udenom køen, hvilket sparer dig en del tid.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here