Forside Diverse Test af træningsribber

Test af træningsribber

2549
0
test af træningsribber

Hvis du overvejer at erhverve dig en træningsribbe, så kan du med fordel læse videre. I dagens test kigger vi nærmere på mange af de træningsribber, der er tilgængelige på markedet i dag. Vi forsøger herunder at give dig et overblik over de mange valgmuligheder, du som forbruger bliver stillet overfor, når det rette valg skal tages.

En ribbe er ikke en nem ting at erhverve sig – og det har du måske allerede opdaget? Netop derfor har vi herunder forsøgt at gøre det nemt for dig at finde frem til den helt rigtige ribbe til dit hjem.

Sørg for at være opmærksom på højden på din ribbe

En ribbe må ikke være højere end den plads, du har i dit hjem. Det siger måske sig selv, men overraskende mange forbrugere glemmer dette faktum. Kommer du til at købe en ribbe, der viser sig at være for høj, så skal du bøvle med at returnere denne. Derfor er vores første råd, at du sørger for at bestille rigtigt første gang. Mål hellere højden af dit rum en gang for meget end en gang for lidt.

Abilica Premium WallBar – En af de mest populære træningsribber på nettet!

Vi lægger ud med at kigge på en af de træningsribber, som mange danske forbrugere vælger at investere i, når der skal købes en ribbe til hjemmet. Dette skyldes flere ting:

  • Prisen på denne WallBar ribbe er rigtig god.
  • Kvaliteten er høj.
  • Den har fået gode anmeldelser fra kunderne.
  • Øverste ribbe er skudt 9cm frem, så du får de optimale forhold for at træne.

Det er, alt i alt, en fantastisk træningsribbe, hvis du ønsker noget af høj kvalitet, hvor du samtidig ikke skal betale en formue. Prisen for denne Abilica Premium WallBar er typisk på mellem 1.995,- DKK til 2.395,- DKK.

Motionsribbe fra Fitnessshoppen

Dette er en ribbe, der er i en anelse lavere prisleje end førnævnte Abilica Premium WallBar. Hvis du gerne vil spare lidt penge, så kan denne Motionsribbe fra Fitnessshoppen meget vel være det helt rigtige valg.

Ribben er lavet af bøg og fyr, og den måler endvidere 235 cm x 72 cm. Det er derfor et alsidigt valg. Du skal dog være opmærksom på farven, som godt kan virke en smule bastant i forhold til andre ribbe på markedet.

Hvor køber man en billig ribbe?

Du har mulighed for at købe en billig ribbe på nettet. Selvom det måske lyder en anelse underligt, at man kan købe træningsribber online, så er det faktisk et rigtigt godt sted at kigge, når man skal handle. Her finder du ofte de bedste priser på ribbe. Derudover har du mulighed for at få leveret produktet direkte hjem til din hoveddør. Du skal med andre ord ikke selv bøvle med transporten frem og tilbage mellem butikken og dit hjem.

Skulle du endvidere være heldig, så kan du fra tid til anden finde rabatkoder til de webshops, der har træningsribbe i sortimentet. Det kan ofte godt betale sig at kigge efter en rabatkode, når man skal handle på nettet, da det er en nem måde at spare lidt penge på.

I Danmark findes der mange forhandlere af træningsribbe. Nogle af de mest populære er:

  • Fitnessshoppen.dk
  • Bodystore.dk
  • VidaXL.dk

Du kan også vælge at handle hos udenlandske webshops – her skal vi dog understrege, at du skal være meget opmærksom på den returpolitik, som de enkelte virksomheder kører med. Som forbruger i Danmark kan du godt være dårligt stillet, hvis du skal returnere et produkt til en udenlandsk webshop. Det kan endvidere godt koste rigtigt mange penge at sende en træningsribbe retur for egen regning til udlandet.

Træn dig stærk hjemmefra

Slutteligt vil vi gerne knytte et par ord til at træne hjemmefra. Mange danskere undervurderer, hvor nemt det faktisk kan være at træne hjemmefra. Et fitnessmedlemsskab er bestemt ikke den eneste måde, hvorpå man som almindelig dansker kan holde sig i form. Har man en smule ekstra plads i sit hjem, eller har man mulighed for at installere noget fitnessudstyr i en garage, et skur eller lignende, så kan man komme rigtigt langt for ganske få midler. Vi håber, at ovenstående har kunnet give inspiration til en investering i en træningsribbe.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here