Forside Haven & Fritid Trampolin test

Trampolin test

2801
0
trampolin test

En trampolin er altid en sikker vinder blandt børn. Man må dog heller ikke afskrive de voksne, der som regel ”bare lige” skal se, hvad trampolinen kan holde til. Det er de færreste danskere, der ikke trækker på smilebåndet, når muligheden for at hoppe lidt rundt på en trampolin byder sig. Derfor har vi glædet os til i dag at kunne bringe vores test af dette vidunderlige produkt.

Skal man som forbruger i dag investere i en ny trampolin, så vil det hurtigt gå op for en, at der er mange forskellige valgmuligheder. Derudover er der også mange forskellige måder, hvorpå en trampolin kan sættes op (eller graves ned, om man vil).

Vi vil herunder give dig et indblik i, hvad det er for nogle muligheder, som forhandlere tilbyder forbrugere på det digitale marked med havetrampoliner. Forhåbentlig kan nedenstående give dig et overblik over gode trampoliner, som ikke koster dig en formue. Det kan nemlig være svært at navigere rundt i de mange gode og mindre gode trampoliner, der er på markedet, hvis man ikke får noget hjælp.

Hvilken type trampolin ønsker du at købe?

Før du kan begynde at undersøge markedet nærmere, så er det vigtigt, at du finder ud af, hvad det egentlig er for en type trampolin, du er ude efter. Hertil kan du med fordel stille dig nogle af nedenstående spørgsmål:

  • Hvor mange penge vil du kaste efter en ny trampolin?
  • Vil du gerne have en brugt trampolin?
  • Skal trampolinen være over jordens overflade, eller skal den i stedet for graves ned?
  • Ønsker du at få sikkerhedsnet med til din trampolin?
  • Hvad skal størrelsen være?

Der er mange spørgsmål, som er gode at stille sig selv, før man går på indkøb. Ovenstående spørgsmål skal blot benyttes som inspiration. Derudover anbefaler vi naturligvis, at man læser en trampolin test, så man derved kan danne sig et indtryk af markedets muligheder.

Er sikkerhedsnet til trampolin nødvendigt?

Dette spørgsmål er svært for os at besvare, uden at kende mere til den enkelte situation. Vi vil dog gerne understrege, at vi naturligvis altid er fortalere for, at man gør aktiviteterne så sikre som overhovedet muligt. Ligesom vi anbefaler, at man altid cykler med cykelhjelm, så vil vi (som udgangspunkt) også altid anbefale, at man køber et sikkerhedsnet med.

Selvom det er en ekstra investering, så sikrer det også, at du selv eller dit barn ikke pludselig ryger ud af trampolinen. Der kan ske nogle forfærdelige skader, hvis man kommer til at hoppe ud af trampolinen, hvorfor et sikkerhedsnet vil være en god investering.

Det skal naturligvis være op til den enkelte at vurdere, om hvorvidt et sikkerhedsnet er nødvendigt eller ej. Vi opfordrer dog til, at man gør legen så sikker som muligt.

Det populære valg: Salta Premium Black ø366 fra Moreland

Et af de populære valg er Moreland.dks Salta Premium Black trampolin. Denne sorte trampolin er flot at se på, og den kommer endvidere med et sikkerhedsnet.

Der er her tale om en kvalitetstrampolin, som også egner sig til voksne, når børnene er blevet trætte af at hoppe rundt en hel dag. Levetiden siges endvidere at være længere end den gennemsnitlige trampolin på markedet. Her vælger vi at tage forhandlerens ord for gode vare, selvom vi skal skynde os at sige, at det ikke er testet af os.

Det billige valg: Extreme Havetrampolin (Ø: 426 cm) fra Føtex  

Skal det være billigt, men uden at man går for meget på kompromis med kvaliteten, så forhandler Føtex i år en Extreme Havetrampolin, som kan erhverves for ganske få penge. For mellem 2.000,- DKK og 3.000, – DKK får man en fantastisk flot trampolin, som egner sig til langt de fleste haver. Der er dog tale om en relativt stor trampolin, hvilket man skal være opmærksom på, hvis man har en lille have.

Trampolin til nedgravning kan også være et godt valg

Det ses ganske ofte, at danskere vælger at få gravet deres trampolin ned. Det kan der være mange gode grunde til, som vi ikke vil komme nærmere ind på her. Ønsker man at købe en trampolin til nedgravning, så er det en god idé at sammenligne priserne på nettet. Man vil ofte kunne spare en del penge, hvis man blot tager sig tiden til at sammenligne priser online.

En trampolin til nedgravning koster som regel det samme, som hvis det havde været en almindelig trampolin. Du skal dog være opmærksom på, at der vil komme en udgift i forbindelse med at få gravet produktet ned. Her skal du selv i gang, eller så skal du købe dig til hjælp udefra.

Vi håber, at ovenstående trampolin test har kunne givet dig et lidt bedre indblik i, hvad der er vigtigt at kigge efter, når man skal ud og investere i en trampolin til hjemmet. Selvom vores test i denne omgang ikke har omhandlet egne erfaringer, så forsøgte vi at give dig et overblik over dels mulighederne samt dels de aspekter, som du skal være særligt opmærksom på, før du spenderer flere tusinde kroner på en trampolin.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here