Forside Haven & Fritid 3 gode idéer til sommerferien i Danmark

3 gode idéer til sommerferien i Danmark

1943
0
udendørs spa

Sommeren i Danmark kan noget helt unikt. De lune og lyse sommeraftener, den dejlige temperatur og den smukke natur er noget, de fleste sætter pris på. Derfor er der også god grund til at holde sommerferie i Danmark. Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænser for de utallige aktiviteter, du kan beskæftige dig med. Nedenfor vil vi nævne et par af dem, så du kan få lidt inspiration til, hvad din sommer skal gå med.

Nyd en afkølende udendørs spa

Selvom Danmark ikke just er et land, der er kendt for de højeste grader, kan temperaturen stadig godt snige sig op over de 25 grader, og det kan føles utroligt varmt i en vindstille have. Derfor kan det være et oplagt valg at anskaffe sig billige oppustelige spa, så du nemt og hurtigt kan blive kølet ned. Har du børn, er der næsten også garanti for, at spabadet vil blive et hit hos dem, og det er et oplagt sted at lege med legetøj, uden at børnene behøver bekymre sig om at spilde ved siden af badet. Hvis du vil have absolut mest muligt ud af dit udendørs spabad, kan du med fordel tage et kig på de modeller, som har temperaturstyring, så du også kan nyde spaen, når temperaturen falder. Ligeledes findes der også spabade med indbyggede massage-funktioner for optimal afslapning og komfort.

Havemøbler

En anden måde hvorpå du kan sikre dig, at du får mest muligt ud af sommeren, er ved at investere i nogle lækre og indbydende havemøbler. Har du nogle æstetiske og komfortable møbler at slænge dig i, vil det automatisk synes mere lokkende at tage bogen, computeren eller lignende under armen og med ud i haven. Hvis du vil kunne spise måltider i haven og benytte dig af mere funktionelle møbler, kan det anbefales, at du anskaffer dig et spisebordssæt med dertilhørende stole til terrassen. Er du mere til at kunne smide benene op og geare ned, bør du måske i stedet tage et kig på nogle loungeset. Derudover kan du gøre dig selv den tjeneste også at finde en terrassevarmer, så havemøblerne kan nydes selv efter solnedgang.

Trampoliner

For børn og barnlige sjæle er der ingen tvivl om, at en trampolin vil være en kærkommen tilføjelse til haveinventaret. Her kan der nemlig hoppes, danses og generelt leges i et lidt højere gear end indendørs, og det er en fantastisk måde at nyde det gode vejr på. Hvis du vil kunne lade børnene lege alene uden frygt for ulykker, kan det være en god idé at tilkøbe et net til trampolinen, således at der ikke er nogen risiko for, at børnene kan falde udover. Derudover findes der også andre sjove tilkøb til trampolinen, som kan gøre brugen af denne endnu mere alsidig – fx et smart trampolintelt. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here