Forside Annonce Derfor er det stadig værd at spekulere i kryptovaluta

Derfor er det stadig værd at spekulere i kryptovaluta

879
0
kryptovaluta

Kryptovaluta er ingen uddøende race – faktisk langt fra.

I disse tider bliver der tænkt ekstra meget over, hvor pensionen, opsparingen og formuen skal placeres.

Skal man blot lade pengene stå på kontoen, eller skal man investere dem? Og hvis man skal investere dem, hvad skal man så investere i? Spørgsmålene er mange, og svarene afhænger af, hvem man vælger at spørge.

Selv i 2020 bliver der handlet kryptovaluta i stor stil. Det er bl.a. muligt at købe og sælge bitcoins via en verden af smarte børser. I blogindlægget giver vi nogle bud på, hvorfor det fortsat er værd at investere i kryptovaluta.  

Det er nemt at komme i gang

Bitcoin og alle de andre kryptovalutaer kan handles nemt og sikkert på nettet.

For at investere i kryptovaluta skal du blot oprette dig hos en børs, hvorefter du skal foretage en indbetaling og vælge en eller flere valutaer. Oprettelsen tager som regel kun 10-20 minutter, og dokumentation i form af pas / kørekort er ikke altid nødvendigt.

eToro og Coinbase er nogle af de børser, du kan lægge vejen forbi, hvis du gerne vil handle med kryptovaluta. De tilbyder nem oprettelse, ligesom de præsenterer dig for en masse guides til investeringstypen.

Via tjenesterne kan du altid følge med i, hvor meget de købte bitcoins er værd netop nu. Du kan også gøre brug af forskellige funktioner til at minimere tab. F.eks. kan du tilkendegive, at du ønsker at sælge dine bitcoins, hvis værdien kommer under xx. På den måde ender du ikke med et tab, som din privatøkonomi ikke kan bære.

Der er mulighed for at lave en god kortsigtet investering

Normalt skal man have en lang tidshorisont, hvis man skal kunne score kassen på forskellige investeringer. Det gælder bl.a. for aktier og obligationer, som ikke oplever lige så voldsomme udsving som kryptovaluta.

Med kryptovaluta kan du i princippet købe bitcoins i dag og sælge dem igen om en uge med stor fortjeneste. Du kan omvendt også risikere at tabe en masse penge på ingen tid. Du bør derfor vurdere, om dit temperament og dine nerver egner sig til dette.

Der er generelt lave handelsgebyrer

En af udfordringerne ved især mindre investeringer er, at ens formue hurtigt kan svinde ind grundet de mange og høje handelsgebyrer. Derfor er det glædeligt, at gebyrerne generelt er lave, når man køber og sælger kryptovaluta.

eToro er lige nu et af de billigste steder at købe såvel kryptovaluta som aktier. Det er derfor et godt sted at starte, hvis man gerne vil i gang på en nem og billig måde.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here