Forside Annonce Guide: Køb mobil på afbetaling – så nemt er det!

Guide: Køb mobil på afbetaling – så nemt er det!

802
0
køb på afbetaling fordele og ulemper

Har du overvejet at købe din næste mobil på afbetaling? Det er noget, som rigtig mange danskere er begyndt at gøre og det er der skam meget god grund til. Når man køber sin mobil på afbetaling, kan man nemlig lige pludselig få adgang til gode og nyere mobiler, som man måske aldrig selv før ville kunne få råd til.

Her får du en mindre guide til hvordan du køber din mobil på afbetaling og hvordan du indretter dit budget efter det. Læs med her så du ikke ender med at stå i en dårlig økonomisk situation.

De fleste firmaer tilbyder afbetaling

I dag er det er langt de fleste mobilfirmaer som tilbyder deres kunder, at de kan købe deres nye mobil på afbetaling. Det er derfor heller ikke så svært at kunne finde frem til en god aftale, som der passer ind i ens egen privatøkonomi.

Tag selv at tage ned til din lokale mobilbutik eller kig ind på en af de butikker på nettet, hvor du ofte køber elektronik hjem fra. Her vil du sikkert nemt kunne finde frem til nogle gode tilbud om muligheden for at købe din næste mobil på afbetaling.

Hvis du står nede i en fysisk butik og snakker med dem personligt, kan det også være at du kan forhandle en bestemt aftale igennem. Du kan sikkert ikke få mobilen til at blive billigere end den er, men du kan måske få de faste afbetalinger i måneden til at blive lidt lavere – og dermed strække aftalen over længere tid.

Det kan derfor godt betale sig lige at hoppe på cyklen eller ind i bilen og komme ned og snakke med dem personligt.

Indret dit budget efter din afbetaling

Når du køber din mobil på afbetaling ved du også præcis hvor mange penge det er du skal give i måneden for at kunne betale af på denne mobil. Det er en god idé at skrive dette beløb ind i dit budget, så du er klar på at udgiften kommer i begyndelsen af hver måned.

Lav desuden også afbetalingen på din mobil automatisk. På den måde er du sikker på at afbetalingen altid bliver betalt og der ikke eventuelt kommer renter på beløbet, blot fordi du lige glemte at sende nogle penge af sted.

Sørg altid for at have et godt overblik over dit budget ved nøje at holde øje med hvad det er du betaler for. Du må gerne gå i detaljer og for eksempel ikke kun skrive ned at du brugte et bestemt beløb i en butik men skrive præcis ned, hvad det var du købte i den butik til det beløb.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here