Forside Annonce Sådan finder du en god tekstforfatter

Sådan finder du en god tekstforfatter

878
0
tekstforfatter

Næsten alle hjemmesideejere har brug for tekstindhold til deres hjemmesider. Opgaven kan enten klares in-house ved selv at skrive teksterne, men mange vælger den lette løsning ved at hyre en tekstforfatter.

Dog er der flere ting at være opmærksom på, når du skal finde din ideelle tekstforfatter. Derfor har vi lavet denne guide til at hjælpe dig på vej.

Find ud af, hvad du har brug for

Hvilke tekster har du brug for? Det er det første, du bør afgøre.

Nogle tekstforfattere har nemlig nogle helt særlige fokusområder. Hvis du har brug for SEO tekster til at rangere højere i Google, så bør du selvfølgelig finde en SEO tekstforfatter, der specialiserer sig i at lave indhold, som passer til søgemaskinerne.

Hvis du derimod har brug for korte og effektive reklametekster, så er det en lidt anden type, du skal have fat i.

Snak med et bureau

Mange webbureauer har en eller flere tekstforfattere tilknyttet. Derfor kan du med fordel snakke med dit nærmeste eller foretrukne bureau og høre om de kan hjælpe dig med at få lavet tekster.

Fordelen er, at du ikke behøver at lave research på den individuelle tekstforfatter og om hvorvidt han kan sit kram. Hvis du finder et seriøst webbureau, så er kvaliteten ofte garanteret. Samtidig kan samme webbureau også hjælpe med andre ting, hvis du får brug for mere – for eksempel ekstern SEO, udvikling til hjemmesiden eller andet.

Læs mere om fordelene ved at finde din tekstforfatter hos et webbureau og få sat en aftale i stand hurtigst muligt!

Find en freelancer

En anden mulighed er at finde en freelancer, hvilket også er forholdsvis nemt, da der er mange gode freelancere, der arbejder som SEO tekstforfattere – ofte til rigtigt fornuftige priser.

Her er fordelen, at du kan finde en tekstforfatter, som arbejder direkte for dig, hvilket betyder, at der ikke er nogen mellemmand. Omvendt skal du måske tjekke lidt mere op på referencer og teksteksempler, inden du hyrer freelanceren. Det er ofte en god idé for at sikre dig, at kompetencerne er på plads.

Giv tekstforfatteren informationer at arbejde med

Hvis du ønsker et godt resultat, når du bestiller tekster, så er det en god idé at give tekstforfatteren så mange informationer som muligt. Jo bedre bliver resultatet nemlig også.

Vær sikker på at tekstforfatteren som minimum kender emnet og har et par keywords at arbejde ud fra. Vær også åben omkring hvor teksten skal publiceres. Ydermere kan du komme med ønsker og ekstra kommentarer, da det øger chancen for, at teksten skrives på den måde, du forestiller dig.

Dyr eller billig tekstforfatter?

Tekstforfattere har vidt forskellige priser. Det skyldes normalt, at man enten har et fokus på kvalitet eller kvantitet. Der findes både super kreative tekstforfattere, som arbejder ekstremt koncentreret, og som fokuserer på korte, effektive salgstekster, hvor hvert eneste ord er på plads. Samtidig er der tekstforfattere, der fokuserer mere på kvantiteten, hvilket heller ikke er dårligt. Her kan du få lange tekster til lave priser, typisk fordi tekstforfatteren arbejder hurtigt og specialiserer sig i langt indhold, og det er for eksempel ideelt til SEO tekster og blogindlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here