Forside Diverse Dette medlemskab kan give dig en masse værdi i gymnasiet

Dette medlemskab kan give dig en masse værdi i gymnasiet

533
0
inspo hjælp til gymnasiet

Der findes flere tusindevis af abonnement og medlemstjenester, som man kan blive en del af. Alt fra Netflix til et medlemskab, hvor du får tilsendt hundemad hver dag. De fleste danskere er medlem af en medlemstjeneste om det så er TV2 play eller et fitness medlemskab.

Dog er der desværre rigtig mange af disse medlemskaber, som man glemmer at afmelde og glemmer at bruge, når man først har lavet medlemskabet. Nyeste tal viser, at over 60% af alle abonnementer ikke er i aktivt brug.

Det er både ærgerligt for din pengepung og for den mistet værdi, som du har gået glip af.

Hvis du går i gymnasiet, så findes der et medlemskab, som du helt sikkert kan få en masse værdi ud af og som ikke koster alverden for din pengepung. Tjenesten hedder inspo.dk og koster 39kr om måneden.

Men hvad får du ud af tjenesten tænker du måske? Grunden til at inspo er den perfekte medlemsservice er, at du får flere fordele som gymnasieelev, når du er medlem.

Som medlem af inspo får du adgang til hele inspos database af materialer. Her kan du finde hjælp til dine lektier og hjemmeafleveringer.

Du kan heriblandt finde et hav af noter, som du kan bruge til at forstå og få et bedre overblik bestemte emner og fag.

Inspo er den perfekte sidemakker når du skal lave hjemmeafleveringer og noter. Da man som gymnasieelev afleverer cirka 50 afleveringer om året, så betyder det, at du cirka hver uge har en aflevering du skal lave. Og derfor er inspo ikke ligesom et medlemskab man lige glemmer, da man kan bruge tjenesten hver uge.

Den helt store fordel ved at vælge inspo er, at du får adgang til en masse tidligere afleveret opgaver, som du kan bruge til at blive inspireret og til at få en bedre forståelse for, hvordan opgaven skal udarbejdes.

Udover at inspo har adgang til en masse materialer til gymnasie, så kan du også få en masse rabatter, hvis du er medlem.

Du kan heriblandt få adgang til rabat hos Jensen bøfhus eller rabat på et par nye bukser fra Shaping New Tomorrow. Du kan også få hjælp til korrekturlæsing af din SRP.

Der er ingen binding som medlem og du kan hurtigt og nemt afmelde igen, når du har lavet et medlemskab.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here