Forside Annonce Find de bedste streamingtjenester

Find de bedste streamingtjenester

100
0
bedste streamingtjenester

Med streamingtjenester er det muligt at se film, serier, sport og så videre fra enhver skærm tilknyttet wi-fi.

Dette giver uendelige muligheder for underholdning for alle på alle tider af døgnet. Men det kan stadig godt være en udfordring at få sammensat en pakke af streaming, som gør alle i familien glade.

Hvor meget er nok?

De fleste har flere forskellige streamingtjenester, så der er lidt at vælge imellem, ligesom dengang man havde forskellige tv-kanaler på sit flow-tv. Har man flere tjenester, vil man lægge mærke til, at der er et overlap af film og serier.

Men dette er ikke nødvendigvis et problem. Der bliver jo også til stadighed fjernet indhold fra tjenesterne, så hvis man ikke har nået at se sin serie færdig, før den bliver fjernet, kan man være heldig at finde samme serie på en anden tjeneste.

Med flere familiemedlemmer i samme husholdning vil der sandsynligvis være et behov for forskellige tjenester med forskelligt indhold, da ikke alle i familien nødvendigvis har samme interesser. Men hvis man forventer sådan cirka en håndfuld, har man da et udgangspunkt, man kan starte med – læs mere på Tunebite.dk.

Netflix

Denne streamingtjeneste udmærker sig ved at være utrolig børnevenlig. Den er let at navigere i og har masser af indhold for børn i alle aldre såvel som voksne. Her bliver man ikke skuffet.

Viaplay

Denne tjeneste lægger sig tæt op ad Netflix, hvor hvert familiemedlem ligeledes starter med at logge på med hver sin profil, så brugerfladen på den måde tilpasses hvert enkelt medlem af familien. Det vil sige, er man barn og logger på, er brugerfladen designet til børn med mange ikoner og billeder og ikke nødvendigvis en masse tekst. En brugerflade, som ikke er optimeret i forhold til mindre børn, vil hurtigt skabe frustrationer og kræve assistance fra en voksen eller storebror. Og i sidste ende vil dette kunne medføre fravalg.

HBO

Masser af gode serier finder man på denne streamingtjeneste, men man skal sørge for at have god tid, når man er på, da der ikke er tale om den bedste brugerflade. Er man typen, hvor der kan gå lang tid imellem, bliver brugerfladen nemlig vigtig, for den skal kunne hjælpe med at finde tilbage til det, man var i gang med sidst, og ved denne tjenester er der plads til forbedring på dette område.

TV2 PLAY

Hvis man kan lide danske dokumentarer og serier, vil man savne ikke at have adgang til TV2 på et eller andet plan. Og er man lidt ældre, er TV2 Charlie jo nærmest uundværlig.

EUROSPORT

Er man sportsfan er denne streamingtjeneste et must med mange timers underholdning med al verdens forskellige sportsgrene.

Den helt store fordel med streaming er vel nok, at man kan tage det med sig overalt. Så skal man en tur i sommerhus eller sydpå, har man mulighed for at tage det med. Og skal man bare vente på bussen, keder man sig heller ikke, for man kan bare logge på fra mobilen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here