Forside Annonce Guide: Sådan sørger du for at handle trygt på nettet!

Guide: Sådan sørger du for at handle trygt på nettet!

834
0
sikker e-handel webshop kvindetøj

De fleste har prøvet at føle sig en anelse usikre, når de skulle handle et givent sted på nettet. Det kan skyldes, at hjemmesiden er skrevet på dårligt dansk, eller det kan ganske simpelt skyldes, at det ikke er en webbutik, som man normalt handler i.

Det kan godt være en smule angstprovokerende at skulle taste sine kortoplysninger ind på nettet, og derfor har vi herunder udarbejdet en mindre guide, så du trygt kan handle på nettet, næste gang du ønsker at svinge dankortet i en webbutik.

Hvor gode anmeldelser har webbutikken fået?

Det er først og fremmest en god idé at undersøge, hvor gode anmeldelser den givne webbutik har fået. Der er mange forskellige måder at se dette på, og nogle af de mest populære platforme er nævnt herunder:

  • Google Reviews
  • Facebook anmeldelser
  • TrustPilot
  • Omtale på diverse forums

Du kan selv vælge, hvor omfattende din research omkring en given butik skal være. En butik som Mollyogmy.dk udemærker sig eksempelvis på alle 4 platforme, og ved blot at tage et kig på Mollyogmy.dk ses et fremragende eksempel på, hvornår man som forbruger kan være sikker på, at handlen nok skal gå smertefrit.

Hvordan er hjemmesiden opbygget?

Du kan stille dig selv nogle kritiske spørgsmål omkring den webshop, du er ved at handle hos. Er det danske sprog eksempelvis skrevet korrekt, eller er der mange fejl, som tyder på, at det blot er en engelsk teskt, der er blevet oversat ved hjælp af Google Translate? Hvordan er handelsbetingelserne skrevet – og er disse blevet oversat korrekt til dansk?

For at kunne stole på en webshop, så er det naturligvis vigtigt, at teksterne er skrevet korrekt. Dernæst er det vigtigt at kigge på helhedsbilledet. Er hjemmesiden udmærket lavet, eller er der væsentlige mangler? Føler du dig tryg ved at handle på siden, eller er du ikke helt sikker på, om du er ved at blive snydt?

Er priserne for gode til at være sande?

Nogle gange kan man være heldige, at en hjemmeside som Mollyogmy.dk eksempelvis har så gode tilbud, at det næsten kan være for godt til at være sandt. Andre gange er det desværre tilfældet; altså at det ikke er sandt. Det er en god idé at bruge sin sunde fornuft, hvis en hjemmeside eksempelvis ikke har gode anmeldelser, og priserne er markant lavere end alle andre steder. Så vil vi anbefale, at man i første omgang holder sig fra hjemmesiden, til man på anden vis har fået bekræftet, at den er god nok.

Selvom det kan synes som en jungle at finde frem til en god webshop, så findes der heldigvis en masse af dem derude.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here