Forside Annonce Padel tennis er kommet for at blive – er du klar til...

Padel tennis er kommet for at blive – er du klar til den nye sæson?

687
0
padel tennis

Hvis ikke du har hørt om den relativt nye sportsgren i Danmark ved navnet padel tennis, så kan du med fordel læse videre. Selvom at sportsgrenen i rigtigt mange år har været en af de absolut mest populære i Sydamerika, så har det taget sin tid, før sporten er kommet til Danmark samt resten af den nordlige del af Europa. I dag er sagen dog den, at rigtigt mange danskere har fået øjnene op for padel tennis, og det har medført, at langt de fleste større byer i Danmark har fået sig padelbaner.

Padel tennis er både nemt at komme i gang med og super sjovt. Derudover kræver det ikke ret meget udstyr. Har du først fået anskaffet dig et padel bat, og har du nogle gode sko, som du står godt fast med, så er du rigtigt godt på vej.

Padel tennis kan både spilles indendørs og udendørs

Ved de fleste padelbaner kan du faktisk selv vælge, om du gerne vil spille indenfor eller udenfor. I Danmark siger det selvfølgelig sig selv, at størstedelen af sæsonen er indendørs, men om sommeren kan det være skønt at tage spillet udendørs.

Det anbefales, at man er 4 spillere, så man får det maksimale ud af sine spil. Man kan, i princippet, godt spille 1 mod 1, men det gør det markant sværere. Er man bare en anelse dygtig til at lægge boldene ude i siderne, så bliver det nogle meget korte spil.

En af fordelene ved padel tennis er, at man får nogle gode lange spilsekvenser. Disse spilsekvenser er, især for nybegyndere, markant længere end i normal tennis. Derudover er det en kropsvenlig sport, som giver dig sved på panden, men hvor det i høj grad handler om taktisk snilde i form af at ramme bolden helt rigtigt.

Du kan leje padelbaner i hele Danmark

Det er gået stærkt. I Danmark er der nu padelbaner i næsten alle større byer, og her er det nemt at leje sig ind, når man ønsker at spille lidt padel tennis. Det koster ofte kun et par hundrede kroner, og så har du banerne for dig selv i det tidsrum, du har bestilt dem i.

Derudover vil du ofte opleve, at der er padel bat, som du kan låne i klubben. Disse har dog ofte været ude for et og andet, hvorfor vi herfra anbefaler, at du investerer i dit eget padel bat, hvis du gerne vil have det maksimale ud af dine spil.

Ønsker du at investere i udstyr til padel tennis, så kan det gøres her: https://ketshop.dk/shop/padel-578s1.html

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here