Forside Annonce Kan internettet og teknologi virke uoverskueligt? Der er heldigvis hjælp at hente

Kan internettet og teknologi virke uoverskueligt? Der er heldigvis hjælp at hente

305
0
internet

Annonce

Internettet og teknologi kan for rigtig mange forbrugere virke meget uoverskueligt. Man kan nemt miste overblikket på internettet, når man bliver konfronteret med de knudrede formuleringer, engelske fremmedord og avanceret specifikationer. Det er meget forståeligt, at internettet kan virke som en jungle, men heldigvis er der hjælp at hente for forbrugerne.

Professionel hjælp

Udfordringen er så anerkendt, at der findes mange virksomheder, der lever af at rådgive og vejlede forvirret internetkonsumenter. Disse IT-hajer har stor erfaring med at vejlede om alt og for alle målgrupper. Det er lige fra en bedstemor, der ikke kan få installeret word til IT-løsninger for virksomheder. Nogle af dem har en relevant uddannelse, men mange er også autodidakte personer, som brænder for teknologi og at for hjælpe andre. Her er der meget kompetent hjælp at finde. Ulempen er dog, at det kræver du skal have penge op af lommen for at betale dem for deres ydelser.

Gratis forummer på internettet

Internettet er ikke bare en del af problemet, det kan også være løsningen. Hvis du er mere selvkørende og frisk på selv at løse dit problem, eller bare har en interesse for internettet og for at lære om det, så findes der forskellige gratis forummer på internettet. Disse forummer er sprængfyldte af blogs og guides, der kan hjælpe dig eller stilne din nysgerrighed. Et eksempel på sådan et forum, er ominter.net, hvor der findes guides, løsninger og opslag om næsten alt indenfor internettet, teknologi og IT. Det er et rigtig godt sted at starte, hvis du vil blive klogere på internettet.

Fordelene ved denne løsning er, at du bliver klogere på dit problem, og internettet generelt, hvilket gør, at det vil virke mindre kompliceret og uoverskueligt fremadrettet. Derudover er en anden stor fordel, at det selvfølgeligt er gratis. Som det moderne ordsprog siger: “internettet er din ven”. Ulempen er, at du selv skal løse din udfordring. Det er dog, som tidligere nævnt, også en fordel, da du derved griber tyren ved hornene i stedet for at symptombehandle. Hvis du uddanner dig selv til at bruge internettet gennem forummer eller guidebøger, vil du fremadrettet være en mere erfaren og vidende internetkonsument og derved nemmere kunne finde vej gennem internetjunglen.

Spørg en ven

Den sidste løsning er på mange måder en kombination af de to første. Vi kender nærmest alle venner og familiemedlemmer, hvor anvendelsen af internettet kommer mere instinktivt. Det kan være vennen eller barnebarnet der gamer, det kan være onklen der nørder IT eller det kan være noget helt tredje. I sidste ende, er de ofte mere end villige til at hjælpe og dele ud af deres viden. Hvis man er erfaren med internettet, vil løsningen til mange af de gængse problemer virke meget oplagt.

Fordelen her er, at det er gratis og du skal ikke selv løse dit problem. Ulempen er, at du ikke selv bliver klogere på nettet, og at det kan være, at de først kan hjælpe dig om lang tid. Derudover er der ingen garanti for, at der er hjælp at hente her, hvis problemet er for avanceret.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here