Forside Soveværelset Kontinentalseng test

Kontinentalseng test

5921
0
kontinentalseng

Er du utilfreds med din nattesøvn, eller er det blot blevet tid til, at din nuværende seng skal skiftes ud? Så vil nedenstående test falde i god jord hos dig. Vi kigger i dag nærmere på kontinentalsenge, og vi vil i det nedenstående give dig nogle gode tips og tricks til, hvad du bør kigge efter, når du skal købe en kontinentalseng.

Du kan med fordel købe din kontinentalseng på nettet

Salget af senge online er de seneste par år eksploderet. Det er blevet populært for forbrugere at købe kontinentalsenge online, og herfra redaktionen forstår vi det faktisk godt. I vores optik er der et hav af fordele forbundet med at købe en ny seng på nettet. Nogle af de væsentligste fordele har vi listet herunder:

  • Du behøver ikke selv at tænke på transporten, da fragtfirmaet klarer det for dig.
  • Du kan tilkøbe, at fragtfirmaet skal tage din gamle seng med retur.
  • Du kan tilkøbe, at fragtmændene skal hjælpe med at sætte din nye seng op.
  • Du får ofte de bedste priser på kontinentalsenge, når du handler online.
  • Du kan lynhurtigt sammenligne priserne på senge.

Det er bestemt ikke unormalt, at en kontinentalseng købt på nettet er flere tusinde kroner billigere, end hvis du var gået ned i den lokale forretning, som sælger senge. Netop derfor kan det være en god idé at overveje, om ikke et online køb vil være det værd i dette tilfælde.

Venus Diamant kontinentalseng fra Bedre Nætter (180 x 200 cm)

Med 48 anmeldelser og 4,5 stjerner ud af 5 er der ingen tvivl om, at denne kontinentalseng er en af de førende indenfor området. Hos Bedre Nætter er Venus Diamant kontinentalseng en af de mest populære af sin slags, og det forstår vi godt.

Sengen sælges til en utroligt god pris, når man sammenligner med andre senge på markedet. Derudover får du selv valget mellem hvilken fasthed, hvilke ben sengen samt hvilken sengegavl, du ønsker at få med i dit køb. Ved købet af en Venus Diamant kontinentalseng sikrer du sig, at du får en seng af høj kvalitet. Hop ind på siden for at læse nogle af de anmeldelser, som sengen har fået af glade og tilfredse kunder.

Skal du have komfort i topklasse? Så tag et kig på en Norland Luksus Komfort kontinentalseng

Når en seng er produceret i Danmark, så plejer det at være et godt tegn. Netop derfor vil vi gerne fremhæve Norland Luksus Komfort kontinentalseng fra Sengetid. Denne seng sælges, ligesom ovenstående Venus Diamant, til en rigtig god pris. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og du har endvidere selv mulighed for at vælge, om du vil have sengen i en mørkegrå eller lysegrå farve.

Når du handler hos Sengetid, så har du mulighed for at prøve sengen i 101 nætter. På den måde kan du sikre dig, at du har valgt den rigtige kontinentalseng.

Hvor stor skal din kontinentalseng være?

Størrelsen af din nye seng kommer naturligvis an på, hvad du har behov for. Er I to mennesker, der skal sove sammen i sengen, så bør I ikke gå under 160 cm i bredden. Det er ganske normalt at købe en kontinentalseng 180×200 – og har du pladsen til det, så vil det også være anbefalingen herfra.

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at du vælger den rette størrelse til din nye seng. Mål gerne en ekstra gang op på dit værelse, så du ikke ender med at stå med en ny kontinentalseng, der ikke kan være der.

Hvad bør man kigge efter, når man skal vælge den bedste kontinentalseng?

I en kontinentalseng test er det vigtigt at fokuset er på, at du vælger den bedste kontinentalseng til lige præcis din krop. Vi ved hvor vigtig en god nattesøvn er, og derfor mener vi ikke, at du bør gå på kompromis, når din næste kontinentalseng skal vælges.

Uanset hvilken type seng, som du kigger efter, så er det først og fremmest vigtigt, at du vælger den rigtige topmadras. En dårlig topmadras kan gøre helhedsindtrykket af den nye seng ganske dårlig. Derfor bør du ikke undervurdere vigtigheden af en topmadras, der passer til dig og din kropstype.

Du vil typisk få valgmulighederne latex og memory skum. Her skal det være op til dig, hvad du føler dig bedst tilpas med. Hvis du vælger en god kontinentalseng, så følger der for det meste også en rigtig god topmadras med.

Dernæst må du ikke gå på kompromis med din dyne eller pude. Selvom det måske lyder banalt, så er det to af de vigtigste elementer, når det kommer til en god nattesøvn. Mange danskere har endnu ikke skiftet til en ergonomisk hovedpude, hvilket vi mener er ærgerligt.

En ergonomisk hovedpude kan medføre bedre nattesøvn og vil endvidere være med til at hjælpe din kropspositur. Døjer du med nakkesmerter, så vil vi anbefale, at du kigger på, om din nuværende hovedpude er den optimale.  

Lad sengeeksperter guide dig

Hos de fleste forhandlere af senge på nettet vil du kunne finde en live-chat. Denne chat kan du med fordel benytte dig af, hvis du skulle sidde inde med nogle spørgsmål eller lignende. Herfra anbefaler vi, at du gør brug af chatten, så du sikrer dig, at du træffer det rigtige valg. Det er en stor investering at købe en kontinentalseng, og derfor er det også vigtigt, at du føler dig sikker i dit valg.


Der er ikke nogen spørgsmål, der er dumme. Derfor bør du ikke holde dig tilbage, når du kan se en chat funktion hos en forhandler. Tag kontakt til den pågældende sengeekspert, så du med ro i maven kan investere i din nye kontinentalseng.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here