Forside WiFi & Elektronik Mange danskere bruger for mange penge på streamingtjenester

Mange danskere bruger for mange penge på streamingtjenester

181
0

Det er de færreste danskere, der ikke har abonnement til mere end en streamingtjeneste. Faktisk har de fleste danskere abonnement til et stort antal tjenester. Derfor er der også mange danskere, der hver måned bruger en del penge på at betale for disse abonnementer.

Selvom det kan virke rart at have adgang til det hele, så man ikke går glip af noget, er det sjældent pengene værd. Blev du pludselig bedt om at skære ned til en enkelt tjeneste, ville det næppe kaste dig ud i en større krise. Derfor bør du overveje at gøre netop dette.

Streamingtjenester er blevet dyre

Ikke nok med, at der er kommet flere streamingtjenester til, så er de også blevet dyrere. Derfor er det ikke ualmindeligt, at en dansker bruger mere end 1.000 kr. om måneden på disse tjenester. Med andre ord, bliver der altså brugt 12.000 kr. om året på det.

Naturligvis er det op til hver enkelt person at vurdere, om det er værd at bruge så mange penge på det. Hvis du mener, at det er pengene værd, at der absolut intet forkert i det. De fleste får dog øjnene op for, at det ikke er værd at gøre, når de ser på tallet på årsbasis.

De færreste har kun ét abonnement

Der er naturligvis et fåtal af danskerne, der kun har abonnement på en enkelt tjeneste. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er et fåtal, der har det. Tværtimod har de fleste abonnement til fem eller seks tjenester, hvilket betyder, at det koster rigtig mange penge hver måned.

Det er penge, der sagtens kunne have været brugt til andre formål. Det er også penge, der kunne have været sparet op på en konto i banken. Langt fra alle tænker dog over det som en samlet udgiftspost. Derimod tænker de blot 100 kr. pr. tjeneste i måneden ikke er det store.

Kan være svært at afmelde sig

Er det gået op for dig, at du brug for mange penge på diverse streamingtjenester? Og har du besluttet dig for, at du vil i gang med at rydde lidt op? I så fald bør du ikke tøve med dette. Det vil kunne spare dig for rigtig mange penge på den lange bane.

Desværre er det ikke altid nemt at opsige disse tjenester. Hvis du oplever problemer med dette, så bør du klikke dig ind på denne hjemmeside. Her finder du guides til at opsige diverse streamingtjenester, hvilket bl.a. omfatter Mofibo og Disney Plus.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here