Forside WiFi & Elektronik E bogslæser – Her er den komplette e bogslæser test!

E bogslæser – Her er den komplette e bogslæser test!

9774
0
E bogslæser

E bøger har de seneste 10 år oplevet en eksplosiv popularitet blandt den danske befolkning. Med nye tjenester såsom Mofibo og Storytel samt det velkendte Amazon Books, har det aldrig været nemmere at erhverve sig nye og spændende bøger direkte på skærmen foran sig. En e bogslæser er nemlig en måde hvorpå du sparer dig selv for turen i boghandlen måned efter måned, når de nyeste udgivelser publiceres. Med en e bogslæser kan du blot læne dig tilbage og klikke bøgerne frem – det bliver simpelthen ikke nemmere!

I og med e bogslæsere har vundet danskernes hjerter, så er udbuddet af disse også steget markant. Det kan derfor være en jungle at finde ud af, hvilken e bogslæser der er kåret som den bedste. Vi har derfor lavet vores egen e bogslæser test – her taler vi ud fra egne erfaringer samt andre relevante kilder, så du kan erhverve dig den absolut bedste e bogslæser udfra dine behov og præferencer.

Amazon Kindle – Den bedst solgte e bogslæser i verden!

Vi starter med en af de absolut mest populære e bogslæsere, nemlig Amazon Kindle. Du har uden tvivl hørt om denne – den kaldes ofte “klassens smarte dreng”, og det er med god grund. Amazon Kindle er nemlig koblet op med Amazons gigantiske udvalg af e-bøger, som giver dig umættelige muligheder for læseunderholdning. Derudover er en Amazon Kindle i økonomisk forstand relativt let tilgængelig, hvorfor denne e-reader er en af de mest populære i hele verden.

I Danmark er Amazon Kindle blevet taget fantastisk imod. Det skyldes blandt andet følgende:

  • Amazon Kindle har en yderst fordelagtig pris.
  • Vægt på kun 161 gram – ideel til den næste rejse!
  • Batteritid på op til 3 uger pr. opladning – dette er uhørt højt!

Vi anbefaler:

E bogslæser fra Amazon Kindle

Vi anbefaler at købe Amazon Kindle hos Gucca.dk!

✓ Yderst fordelagtig bedste pris på Amazon Kindle
✓ Levering indenfor 1-2 hverdage (Gratis!)
✓ Tilfredshedsgaranti (5 stjerner på TrustPilot ud af +37.000 anmeldelser)
✓ Fantastisk service indenfor elektronik

Amazon Kindle har i mange år været kendt som værende den førende e reader. Der findes dog andre e bogslæsere, som vi naturligvis også har testet. Herunder finder du andre yderst gode bud på, hvilken e reader du skal vælge, hvis du ønsker høj ydeevne og værdi for pengene.

Pocketbook Touch Lux E-Reader 6″

Denne yderst E-reader fra Pocketbook er en af markedets absolut nemmeste at administrere. Med store knapper nederst, er det et fremragende valg, hvis ikke du ønsker, at det skal blive for kompliceret. Derudover har denne Pocketbook Touch E-Reader alle de nødvendige specifikationer for at blive din nye yndlingsenhed at læse bøger fra.

  • Vejer kun 180 gram! Derfor er denne e-reader perfekt at have med til enhver lejlighed.
  • 32 GB hukommelse – du har derfor rig mulighed for at downloade bøger, uden at skulle bekymre dig om pladsen!
  • Skærmstørrelse på 6″ – dette er den ideelle størrelse for denne type enhed.

Du kan se en kort præsentationsvideo herunder:

Vi anbefaler:

pocketbook touch e bogslæser

Vi anbefaler at købe Pocketbook Touch Lux hos Proshop.dk!

✓ Yderst fordelagtig pris på Pocketbook Touch Lux
✓ Levering indenfor 1-2 hverdage
✓ Tilfredshedsgaranti
✓ Fantastisk service indenfor elektronik

Køb e bogslæser på nettet og spar penge

Har du besluttet dig for, at du ønsker at investere i en e bogslæser, så anbefaler vi herfra, at du kigger efter muligheder for at købe enheden på nettet. Ikke nok med at du derved sparer tid (ved netop ikke at skulle ud i butikker og lede), så sparer du ofte også penge.

Landet ligger således, så det ofte er på webbutikker, man finder de bedste priser. Det hænger ofte sammen med, at disse butikker har færre faste omkostninger, og derfor kan tillade sig at tjene dét mindre på produktet, end hvad de fysiske butikker såsom Elgiganten kan.

Der er rig mulighed for at købe en billig e-bogslæser på nettet – vi anbefaler dog, at du kigger nærmere på udvalget hos Dustin, som har nogle af de bedste vilkår for dig som kunde.

E bøger læses bedst på en e reader

Selvom det teoretisk set ér muligt at læse e-bøger på sin telefon, så er det ikke det samme, som den følelse, man får af at læse sin e bog på en e reader. End ikke en tablet kan komme i nærheden af følelsen af at sidde med en let e reader, hvor der kan læses side op og side ned uden at få hovedpine.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here