Forside Annonce Med et gellack startkit kan du selv lave langtidsholdbare, billige negle

Med et gellack startkit kan du selv lave langtidsholdbare, billige negle

796
0
gellak startkit

Gellack er neglelak tilsat gelé. Gellacken er inden for de seneste år blevet meget populær, fordi den har de økonomiske og anvendelsesmæssige fordele fra neglelakken, samtidig med at den har holdbarheden og resultatet fra produkter fra professionelle neglesaloner.

Sådan kommer du i gang: Hvad skal du bruge til at lave gellack-negle selv?

Alt, du skal bruge til at lave gellack-negle, er et gellack startkit. Startkittet forhandles blandt andet hos virksomheden Nailster, som er populær blandt forbrugerne og på Instagram blandt influencers og unge. 

I startkittet får du primer, basecoat, gellack, topcoat og uv-lampe samt udstyr til at fjerne gellacken igen. Udgiften til et startkit er omtrent det samme som prisen på en enkelt behandling hos din neglesalon. Fordelen er dog, at udgiften til dit startkit er en engangsudgift. Når du har kittet, kan du lave alle de gellack-negle, du ønsker. Du skal blot tilkøbe gellack i flotte farver, som prismæssigt kan sammenlignes med almindelig neglelak, og som ligeledes kommer i mange farver og nuancer.

Lang holdbarhed på dit resultat: Styrker neglen og skaller ikke

Gellack forhandles mange steder til samme pris som traditionel neglelak, men modsat neglelak afskaller gellack ikke. Traditionel neglelak skal ofte fornyes dagligt for et pænt resultat, men gellack kan holde op til 2-3 uger.

Det langtidsholdbare resultat skyldes den gelé, som er tilsat neglelakken. Geléen er også medvirkende til, at du styrker dine negle og forhindrer neglene i at knække og flosse. Derfor kan gellacken være en hjælp til dig, som gerne vil støtte dine negle i at blive naturligt lange uden kunstig forlængelse.

Et alternativ til din lokale neglesalon

Gellacken adskiller sig fra de velkendte gelénegle ved, at der ved gellack ikke påsættes kunstige plastik-forlængere på neglen. Derfor giver gellacken et mere naturligt og funktionelt resultat, der passer bedre ind i de flestes hverdag. Gellacken adskiller sig også fra geléneglene ved, at du uden ret meget udstyr og øvelse kan lave neglene derhjemme. Du slipper altså for at skulle forbi en neglesalon, hvis du ønsker pæne gellack-negle. 

Sådan gør du: Brug nemt og simpelt gellack med 5 enkle trin

Start med at vaske dine hænder grundigt, og fjern det øverste fedtlag fra din negl. Dette gør du med en primer. Kom primer på en vatrondel, og tør grundigt dine negle af. 

Påfør nu basecoat i et enkelt lag, og hærd basecoaten under UV-lampen. Basecoaten styrker din negl og forhindrer den i at flosse og knække. Basecoaten beskytter også din negl mod misfarvninger fra gellacken, særligt hvis du bruger gellack i stærke farver.

Påfør så 2-3 lag gellack. Hærd lakken mellem hvert lag under UV-lampen. Da gellack ikke kan lufttørre, er det nødvendigt at hærde lakken mellem hvert lag. Dette sparer dig også for de lange minutter, som du bruger på at vente på, at lakken tørrer, mens du vifter med hænderne og puster intenst på dine negle, som mange nok kender fra brug af almindelig neglelak. Lakken er tør, når den har hærdet under UV-lampen, og så slipper du for at være forsigtig med at lave hakker og ridser i lakken. 

Påfør herefter et enkelt lag topcoat. Topcoaten beskytter gellacken og hjælper til, at den holder bedre.

Tør derefter overskydende gellack af med lidt cleanser på en vatrondel efter samme princip som primeren. Topcoaten giver det sidste finish og tilfører lidt glans og et pænt afsluttet resultat på dit værk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here